Ghid de machiaj pentru pielea inchisa

Machiajul arata bine pe pielea deschisa dar acesta poate arata la fel de plăcut pe pielea inchisa la culoare. Găsirea machiajului perfect pentru nuantele de piele diferite necesită un ghid. În acest articol, este prevăzută un mic ghid pentru fetele cu pielea inchisa la culoare.

Comparativ cu celelalte tipuri de piele, pielea inchisa la culoare este mult mai elastică. Poate rezista la expunerea la soare mult mai bine din cauza cantitatii mai mari de pigment. Practic pielea întunecată este mai rezistenta. Fetele cu piele inchisa pot înlocui fascinația indiana cu o piele fără cusur și sănătoasa. Comparativ cu alte tipuri de piele, aplicarea machiajului pentru pielea inchisa la culoare este un pic mai dificila. Veți avea o stralucire naturala, frumoasa, care va da un look complet, dacă selectați cele mai bune produse pentru piele.

Pregatirea pielii:

Aplica o crema hidratanta iluminatoare o dată pe zi pentru a mentine sanatatea pielii tale. Curățați orice murdărie sau ulei cu un astringent înainte de a începe machiajul. Folosiți un produs anti-stralucire, în cazul în care pielea este grasa.

 

Ghid de machiaj pentru pielea inchisa

Fondul de ten
Aplicarea fondului de ten este cheia pentru   fata perfectă. Crearea unui aspect curat, neted , va contribui la uniformizarea tonului pielii.. Pentru cel mai bun look posibil, incepeti machiajul prin selectarea unui fond de ten care este aproape la fel cu nuanta pielii tale. Alegeți un fond de ten fără ulei sau pe baza de apa. Culoarea fondului de ten trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii în cazul în care aceasta este mai inchisa atunci va  părea ca o mască sau nenaturală și straturile de machiaj sunt mult mai vizibile pe pielea inchisa la culoare decat pe cea deschisa. Amestecul este, de asemenea, important pentru a evita orice tonuri inegale. Pentru a uniformiza fondul de ten, atunci când se aplică pudră, se asigura că aceasta este translucida sau doar ușor nuanțata. Pudra ar trebui să absoarbă sebumul și să dea un aspect uniform.

 

Ghid de machiaj pentru pielea inchisa

Machiajul ochilor:
Următorul pas este de a sublinia ochii. Nuante speciale, cum ar fi pruna,  cupru și maro inchis pot adăuga un fler plin de farmec pentru tonul pielii tale. Pentru un efect de lungă durată, se aplică un pic de pudra translucida pe pleoape. Culorile inchise, metalice, de asemenea, arata extraordinar mai ales daca sunt aplicate pentru o noapte specială sau un eveniment de seară. În timpul zilei, puteți folosi maro sau gri. Se aplică rimel pentru a conferi grosimea și volumul genelor.

Fard de obraz:
Este esențiala selectarea nuantei potrivite pentru fardul de obraz, deoarece are un rol necesar în aspectul general. Dacă ai tenul inchis, atunci poti sa optezi pentru trandafiriu; nuante profunde de portocaliu, maro și coral în timp ce nuantele de piersica ar trebui să fie evitate. Prin un ton de auriu pe timp de noapte, puteți adăuga strălucire, care merge bine cu pielea inchisa la culoare. Pentru un ten foarte inchis, selectați trandafiriu roz pentru machiaj de zi și pruna, vin și bronz pentru noapte.

Ghid de machiaj pentru pielea inchisa

În funcție de eveniment și ora din zi alegeți nuante de maro, visiniu, pruna, care arata uimitor pe tenul inchis. Nuantele de roz, bej, și aurii, de asemenea, se potrivesc pe pielea inchisa la culoare. Culorile buzelor, cum ar fi mocha, cafea, ciocolatiu, fructe de pădure, nuante de vin si visiniu arata foarte bine pe tenul inchis. Nu aplicați niciodată o nuanță portocalie.

Cel mai bun mod de a amesteca fondul de ten este sa punem putina apa distilata in el si sa amestecam pe piele, în caz contrar vor apărea dungi
După aplicarea fondului de ten, puteti folosi o pudra pentru copii ușoară. Acest lucru ajută pentru a da stralucire pielii si nu este prea greu. Nu aplicați pudră prea multa, mai ales în jurul ochilor.
Fondul de ten lichid este cel mai bun pentru pielea inchisa la culoare pentru ca are tendința să strălucească.
Amestecati fard de obraz pe pometi, deoarece ajută pentru a lumina tonul pielii.
Este mai bine să nu se aplice dermatograf și dacă îl aplicati, utilizați-l cu moderație într-o linie subțire.
Niciodată nu se aplică pe pleoapa inferioara. Aceasta va da aspectul artificial .
Pielea inchisa la culoare arata grozav cu culori inchise violet si albastru.. Culorile inchise metalice, de asemenea, pot sa arate bine. Argintiul va face ochii sa iasă în evidență . Terminati machiajul cu dermatograf negru si rimel negru.
Dacă aveti gene lungi, atunci nu se aplică rimel negru, ar trebui să fie utilizat numai pentru separarea genelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *