4 posturi TV isi opresc azi emisia!

4 televiziuni importante din Romania, si anume ANTENA 1, PRO TV, ACASĂ TV şi KANAL D îşi opresc emisia astazi, pentru 10 minute, începând cu ora 19:00, in urma sanctiunilor CNA, pentru materialele difuzate cu Mărioara Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor în care îşi adresau cuvinte jignitoare unul altuia.
Emisia acestora va fi oprita incepand cu ora 19.00. Consiliul National al Audiovizualului a luat aceasta hotarare dupa ce sapamanile trecute posturile de televiziune amintite au difuzat emisiuni cu europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, mama Oanei Zăvoranu – Mărioara, dar şi cu Mariana Moculescu în care aceştia îşi adresau unul altuia cuvinte injurioase.
În vreme ce pentru PRO TV, Acasă TV și Kanal D întreruperea emisiei reprezintă o premieră, postul Antena 1 se află la cea de-a doua situație de acest gen din 2012.

În luna februarie, Consiliul Naţional al Audiovizualului a hotarat întreruperea emisiei postului Antena 1 vreme de 10 minute din cauza difuzării imaginilor cu premierul Emil Boc dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport. Imaginile respective au fost atunci preluate și de OTV, însă postul lui Dan Diaconescu a scăpat doar cu o amendă de 200.000 de lei, fără întreruperea emisiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *