Gwen Stefani, intre familie si cariera

Se pare ca pentru a face ceva cu adevarat bine nu cere prea mult efort -pur si simplu trebuie sa-ti placa ceea ce faci si apoi vei avea succes. Uitati-va la Gwen Stefani, o cantareata fantastica, un designer talentat, si o mama buna. Ii place ceea ce face si are succes in aceste activitati. Care este secretul ei? Se bucura de fiecare minut din ceea ce face. In timpul interviului pentru Harper’s Bazaar septembrie 2012, Gwen a impartasit cat de greu ii este sa fie mama si femeie care e obsedata de cariera si ce face pentru a fi buna in toate.
Ea a spus:Gwen Stefani, intre familie si cariera

“Este o adevarata provocare. Este foarte amuzant sa fii mama, dar e si greu. Sa gasesti un echilibru intre munca si familie este cel mai dificil lucru pe care l-am facut pana acum”. Aratand absolut fabulos atat pe coperta cat si in interior, Gwen Stefani ne spune secretul ei de a se mentine in forma:

“Urasc sa vorbesc tot timpul despre corpul meu, este ridicol, spune ea, referindu-se la intrebarile pe care i le pun oamenii despre cum arata. “Nu e nici un secret. Trebuie doar sa mananci sanatos, sa faci exercitii si sa te torturezi!” Sa sari pe scena cateva ore pentru cateva mii de fani care tipa este un excelent cardio si spune ca frecventeaza sala de gimnastica de cate ori ii permite programul. “Dar e mai mult pentru creier decat pentru corp”.Gwen Stefani, intre familie si cariera

De asemenea, mentioneaza ca machiajul joaca un rol important in viata ei. Il foloseste zilnic indiferent de ce trebuie sa faca in acea zi:

“Intotdeauna am fost o fata careia ii place sa se gateasca. Imi aplic machiaj de 2 ori pe zi-cand imi duc copiii la scoala, si apoi merg acasa, ma spal pe fata si il aplic din nou. Imi place sa ma machiez pentru sotul meu, si lui ii place sa ma vada machiata”

Gwen Stefani, intre familie si cariera

 

Gwen Stefani a atins subiectul celebritatii, ceea ce inseamna ca oamenii te judeca si se pot spune lucruri urate despre tine; ea a comentat:

“Daca cineva spune ceva rau despre mine nu ma deranjeaza. E ca si cum ai arunca apa pe spatele unei rate. Nimic din acele lucruri nu conteaza. Sunt o persoana pasiva si astfel de lucruri nu ma afecteaza. Stiu ca se poate spune orice despre mine. Pur si simplu pot sa inventeze orice. Dar ce poti sa faci? Nu face parte din realitatea mea, asa ca este in regula.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *