Justin Beiber o trateaza pe Selena ca pe o printesa

Justin Beiber ne dezvaluie filosofia sa super draguta de a trata femeile, ceea ce ne face sa ne dam seama cat de fermecator este. “Cred ca e important sa tratezi femeile ca si cum ar fi printese, pentru ca fiecare fata e o printesa”, spune Beiber pentru revista Seventeen. Si in caz ca ati crezut ca glumeste, Justin adauga “Vorbesc serios”.

Bineinteles, prima beneficiara a atitudinii romantice a starului de 18 ani este prietena lui mai mare decat el cu un an, actrita si cantareata Selena Gomez.Vorbind despre obrajii ei buni de sarutat, pana la urmarirea Titanicului impreuna, Beiber a facut tot ce e mai bine pentru a demonstra Selenei si lumii intregi ca ea e aleasa.

“Doar incerc sa o fac fericita, asta e tot”, spune Beiber.

Iar in legatura cu ce il face pe el fericit, el  vorbeste, dupa interviu, despre ideea lui in legatura cu stilul feminin sexy.

“La o fata, imi place sa vad ceva sexy, dar nu vulgar. Ceva scurt, dar nu prea scurt”, spune el. De asemenea, un alt lucru care l-ar face fericit este sa reuseasca sa isi mentina fanii si dupa ce se maturizeaza.

“De multe ori, cand artistii se maturizeaza, isi pierd fanii tineri, pentru ca incearca sa-si faca fani maturi”, explica Justin pentru revista amintita. “Dar daca incerci sa faci muzica buna, atunci ii multumesti pe toti. Eu vreau sa fac muzca pentru toata lumea”.

Chiar cu asa atitudine pozitiva, Beaber are temerile lui-cea mai mare este sa piarda pe cineva drag.

“Nu am pierdut pe nimeni niciodata, deci nu cunosc sentimentul, cred ca e infricosator”, adauga cantaretul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *