Croaziera in familie

O croazieră poate fi o alegere fabuloasa pentru o vacanță de familie. În momentul rezervării călătoriei, uita-te pentru o linie de croazieră cu programe pentru copii creative , de familie- excursii și distracție la bord pentru întreaga familie.
Croazieră cu copiii

Înainte de a rezerva croaziera, alege din trasee diferite pentru a găsi cele mai bune opțiuni pentru familia ta. Deși explorarea ruinelor antice ar putea suna distractiv pentru tine, ar putea sa nu fie o alegere excelentă pentru copii mici. Cerceteaza toate activitățile portuare și excursii disponibile și afla dacă există restricții de vârstă. Nu vrei să ramai blocat undeva si sa nu ai ce face cu copiii tăi. Croazierele cu destinatii pe plajă în Insulele Caraibe si Mexic sunt adesea cele mai bune pentru familii. Indiferent dacă aveți copii mici sau adolescenti, toată lumea iubește plaja.

 

Croaziera in familie

 

Durata calatoriei
Luați în considerare durata croazierei, de asemenea. Croazierele scurte sunt de obicei doar de trei sau patru nopți. Multe familii găsesc că nu e suficient timp pentru a se bucura cu adevarat. Cu toate acestea, croazierele scurte sunt prietenoase cu bugetul – și nu va trebui să lipsiti atât de mult timp de la muncă. Mulți călători găsesc o croazieră de o săptămână ideala. Cu o croazieră de șapte nopti, vă veți opri, probabil, la trei sau patru porturi, și veti avea de asemenea, o multime de timp pentru a va distra pe nava în timpul zilelor pe mare.

 

Croaziera in familie

 

Deși veți iubi sa petreceti timpul cu copiii pe navă și în port, vor exista unele momente în care veti dori să fiti singuri. . Fie că doriți să va bucurati de o masă romantică sau o după-amiază relaxantă la spa, o croazieră oferă o mulțime de activități plăcute și programe pentru copii. Cele mai multe linii de croazieră oferă un fel de program pentru copii “- variind de la servicii de bază la divertisment , flexibile pe tot parcursul zilei. Verificați liniile de croazieră pentru detalii. Au o locatie speciala pentru copii? Copiii mici trebuie să fie instruiti la olita pentru a participa la anumite activități? Exista un program pentru adolescenti? Au separat o piscina pentru copii mici?

De asemenea, ia în considerare, dacă programele pentru copii sunt la anumite ore pe parcursul zilei sau în timpul meselor . De exemplu, la Disney Cruise Line, cluburile de tineret sunt deschise de dimineata, pana foarte târziu  seara. Copiii tăi vor fi chiar hrăniti la prânz și cină în club, în  cazul în care nu doriți să ii trimiteti înapoi în sala de mese principala.

 

Croaziera in familie

 

Familiile vor dori să rezerve o cabină, astfel încât să știți exact la ce să va așteptati. Aruncati o privire la aspectul camerei on-line pentru a vă asigura că este potrivita pentru nevoile familiei. Pentru familiile numeroase, întrebați despre apartamente sau camere de lux cu paturi supraetajate pentru copii. Dacă cabinele mai mari nu sunt disponibile în gama de preț , întrebați despre camere cu baie comună – sau cel puțin pe hol.

Ce este inclus
Când stabiliti o croazieră de familie, asigurați-vă că ați înțeles complet ceea ce este inclus în prețul de bază. Este masa inclusa la fiecare restaurant sau esti limitat la anumite restaurante în timpul anumitor ore? Ce zici de băuturi alcoolice – băuturi sau orice altceva? Este room service suplimentar? Sunt taxele pentru programele de copii, baby-sitting sau de altă natură , incluse?

Fie că vă rezervați croaziera pe cont propriu sau prin intermediul unui agent de turism, faceti cercetari pe internet și obțineti toate detaliile în scris înainte de a rezerva oficial croaziera cu cardul de credit.

Exista o multime de moduri de a economisi bani in vacanta de croazieră.. De fapt, unele linii de croazieră oferă chiar și conditii gratuite pentru copii si oferte speciale în anumite perioade ale anului. Tineti minte, că cele mai scumpe croaziere sunt, în general, în timpul verii și în jurul sarbatorilor. Dacă aveți timp de vacanta in alte momente ale anului – în special în timpul iernii – puteți găsi mai ieftin. Ce e grozav este că cele mai multe destinații de croazieră, cum ar fi Insulele Caraibe este destul de cald pe tot parcursul anului.

Amintiți-vă atunci când impachetati pentru călătorie,  ca cele mai multe croaziere au cel puțin o noapte semi-formala sau formala. Deci, veți avea nevoie de tinuta eleganta. De asemenea, întrebați despre codul vestimentar al liniei de croazieră pentru sala de mese principala. Unele nu permit pantaloni scurți sau flip-flops, la cină – chiar si pentru copii. Nu uita de protecție solară, spray de insecte si costume de baie. Și împachetati un pulover – chiar și într-un climat insorit , se răcește pe timp de noapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *