Kanye vrea sa o ceara de sotie pe Kim

Kanye West e gata sa inceapa un mariaj cu  Kim Kardashian!  Rapperul a cerut unui bijutier privat sa ii faca inelul de logodna pentru Kim Kardashian – din diamante si rubine din colectia de bijuterii a mamei sale decedate Donda. Si se spune ca Kanye vrea sa o ceara de sotie pe Kim imediat dupa ce divortul ei de  Kris Humphries se finalizeaza. O sursa apropiata rapperului spune:

“Kanye a ales una dintre piesele cele mai scumpe de la Donda’ inclusiv niste cercei cu diamante si un inel cu rubin. Le-a dat apoi unui prieten bijutier, pentru a-i face inelul de logodna”

Donda  a fost o persoana foarte importanta in viata lui  Kanye, si a fost devastat cand a murit. Asa ca a pastrat in siguranta bijuteriile -multe piese au fost cadouri pe care i le-a facut de-a lungul anilor dupa ce a devenit star hip-hop. Si acum, Kanye a gasit o femeie pe care o respecta si o iubeste la fel de mult ca pe mama lui , si vrea sa-i impartaseasca colectia d ebijuterii cu Kim. Spera sa o ceara de sotie cu inelul cand termina divortul” Kanye vrea sa o ceara de sotie pe Kim

Dar  prieteni apropiati ai lui Kanye nu sunt prea fericiti de actiunile sale. Ei spun ca nu ar fi trebuit sa foloseasca bijuteriile mamei sale, pentru ca daca se desparte de Kim, ea va pastra inelul. Sursa spune:

“Prietenii sai cred ca e o idee proasta si il sfatuiesc sa nu ii dea lui Kim inelul. Pentru ca este un dar si va fi dificil pentru Kanye sa il ceara inapoi daca se despart”

Ei de asemenea i-au amintit ca Kim nu e genul de persoana care sa munceasca din greu pentru bani. Face milioane din reality show-uri si isi vinde imaginea, iar bijuteriile lui Donda nu ar trebui sa faca parte din acea imagine. Kanye vrea sa o ceara de sotie pe Kim

Kanye si-ar dori o nunta in   Chicago, unde a crescut. sau in  Oklahoma, unde e ingropata mama sa. Aceeasi sursa precizeaza:

Kanye este foarte emotiv si si-ar dori o nunta in  Chicago sau Oklahoma. Oklahoma e alegerea lui personala pentru ca mama sa e ingropata acolo -si vrea ca spiriutul ei sa participe la nunta. Dar nu a scos din vedere Chicago, unde crede ca va avea inspiratie in construirea carierei sale”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *