Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson!

Kristen Stewart a facut cea mai mare greseala din viata ei-l-a inselat pe   Robert Pattinson, iubitul ei, cu care a jucat in Twilight Saga din  2008, cu regizorul insurat Rupert Sanders.

Cu cat fanii digera stiri despre aceasta relatare, apar mai multe informatii despre aventura celor doi. Stim ca Stewart, de 22 de ani, a avut o aventura recent cu Sanders, de 41 de ani, regizorul peliculei verii, Snow White and the Huntsman.  Vrem sa fie totul clar in legatura cu asta-nu e un zvon, barfa sau vorba in vant. Aventura a fost confirmata iar miercuri dimineata devreme, actrita si-a cerut scuze emotionant fanilor, prietenilor si cel mai important, lui  Robert Pattinson.

“Imi pare extrem de rau pentru tot raul si rusinea pe care le-am cauzat celor apropiati si tuturor celor care au fost afectati” a spus Kristen.“ Aceasta indiscretie de moment a afectat cel mai important lucru din viata mea, persoana pe care o iubesc cel mai mult si o respect, Rob. Il iubesc, il iubesc, imi pare atat de rau”

Si in timp ce Sanders nu a spus nimic initial, el s-a exprimat, implorandu-si sotia si copiii sa il ierte.

“ Sunt total dezolat de durerea pe care am cauzat-o familiei mele” a spus acesta. Frumoasa mea sotie si dragii mei copii sunt tot ce am in aceasta lume. Ii iubesc din toata inima. Ma rog sa putem trece impreuna prin asta”

Dar in acest moment, toata lumea vrea sa stie un singur lucru-ce are de spus Robert Pattinson despre tradarea iubitei lui? Pana acum, nu a declarat nimic publi. El si   Kristen au fost vazuti impreuna zambind recent la  Teen Choice Awards, cu cateva zile inainte de aflarea vestii.

Kristen Stewart, in ipostaze surprinse de paparazzi cu regizorul Sanders

Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *