Masajul cu pietre calde, portia ta de relaxare

Fiecare femeie are nevoie de putin rasfat. La urma urmei, avem cele mai dificile locuri de muncă de pe planetă. Data viitoare cand ai nevoie de o pauză, mergi la spa pentru un masaj. În loc de masaj suedez sau profund, ia în considerare un masaj cu pietre calde.

Cele mai multe dintre noi am avut un masaj de un anumit fel sau altul, fie la un salon sau la domiciliu, dar ai incercat masaj cu pietre calde? Masajul cu pietre calde este atunci când terapeutul încălzește pietre și apoi le plasează în anumite puncte de pe corp pentru a vă relaxa mușchii.

Originile masajului cu pietre calde

Mulți americani nativi încălzeau pietre pe foc și apoi le utilizau pentru a trata dureri musculare. Unele forme de masaj cu pietre calde au fost, de asemenea, utilizate în Egiptul antic și India. In zilele noastre, pietrele (de multe ori bolovani de râu) sunt, în general, încălzite cu apă caldă într-un dispozitiv de încălzire electrică până când ajung la temperatura optima pentru acest tratament.

Pietrele apoi sunt plasate în locuri-cheie de-a lungul coloanei vertebrale, între degetele de la picioare, in palme si in alta parte pe corpul tau. Terapeutul de masaj poate ține, de asemenea, piatra fierbinte in mana, în timp ce va ofera un masaj suedez.

 

Masajul cu pietre calde, portia ta de relaxare

 

Beneficiile masajului cu pietre
Pietrele calde relaxeaza mușchii și țesuturile pentru a te elibera de stres si durere. De asemenea, pietrele pot ajuta organismul să elibereze toxine și imbunătatesc circulația. Multi terapeuti cred ca masajul cu pietre calde poate fi folosit pentru a trata mult mai mult decât dureri de spate sau tensiune musculara. Artrita, probleme circulatorii si anxietatea sunt adesea tratate cu acest tip de masaj. Unele cercetari arata ca masajul cu pietre calde poate ajuta la afectiuni cum ar fi infertilitatea, insomnia, depresia.

Terapia cu pietre
Este posibil să fi văzut unele spa-uri de terapie cu pietre. Acest tip de masaj folosește pietre calde, precum si pietre congelate sau refrigerate. Temperaturile calde și reci, stimuleaza si relaxeaza sistemul circulator, detoxifiaza și ajuta la circulația fluidelor în organism. Această metodă a fost dezvoltată de terapeutul in masaj Maria Nelson din Tucson, Arizona în 1993. Terapeuții trebuie să fie certificati pentru a efectua acest tip de tratament. Terapia cu pietre are o componentă spirituală de asemenea, cand terapeutul își propune să deschidă canalele energetice (chakre) ale corpului.

 

Masajul cu pietre calde, portia ta de relaxare

 

Este masajul cu pietre calde potrivit pentru tine?
Dacă esti în căutarea relaxarii, dar nu-ti place presiunea profundă (și, uneori, durerea) unui masaj tradițional, un masaj cu pietre calde ar putea fi raspunsul pentru tine.   Si pe masura ce imbatranim, artrita, durerile de spate, insomnia, circulația deficitară pot deveni probleme. Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a trata aceste afectiuni, masajul cu pietre calde poate fi de ajutor.

Dacă ai avut recent o intervenție chirurgicală, poti fi predispusa la formarea cheagurilor de sange sau daca esti gravidă, trebuie să discuti cu medicul înainte de a incepe orice tip de masaj. Dacă ai o erupție cutanată, inflamatie sau răni deschise, trebuie, de asemenea, sa te abtii de la masaj până când esti vindecata. În cazul în care pietrele se simt prea calde în orice moment în timpul sesiunii de masaj, anuntati terapeutul imediat.

Costul unui masaj cu pietre calde variază de la centru la centru și de terapeut la terapeut, dar trebuie să vă așteptați să plătiti destul de mult pentru o sedinta de o oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *