Mainile vorbesc despre tine!

Cum sa avem unghii puternice si maini frumoase? Citiți acest articol pentru sfaturi despre unghii perfecte  potrivite pentru stilul tău de viață și cum să menții o manichiura impecabila!

Frumusetea vine din interior – lucru disponibil pentru par, piele si unghii. Împreună cu părul și pielea, unghiile sunt primele care pierd substante nutritive importante atunci când organismul este lipsit de minerale si vitamine.
Iată câteva sfaturi pentru unghii puternice si sanatoase!

Mainile si unghiile sunt cele care arata uzura vieții de zi cu zi, asa ca alege lungimea care se potriveste nu numai personalitatea ta, dar, de asemenea, cu locul de muncă! La birou, sau chiar doar la domiciliu, daca esti o persoana activa, sa menții o manichiura foarte lunga, poate fi dificil. Unghiile se pot rupe usor.

 

Mainile vorbesc despre tine!

 

Unghiile naturale sunt mai ușor de întreținut, spre deosebire de cele cu gel sau acril, si unghiile mai scurte nu sunt doar mai ușor de intretinut, dar sunt, de asemenea, tendința  actuală a sezonului – dar unghiile foarte scurte sunt masculine și neatractive.
Deci, mergi pe o lungime potrivita care este chic si subtila.

Hrăneste și protejeaza! Unghiile, la fel ca parul au aceeași structură – pot deveni fragile, subțiri și sa se rupa ușor.
Folosind o crema de maini regulat, nu este suficient pentru a menține elasticitatea unghiilor- unghiile absorb apa de 100 de ori mai rapid, astfel încât veți avea nevoie de diferite creme hidratante pentru unghii.
Exista creme hidratante care sunt făcute special pentru unghii, cu uleiuri esențiale, cum ar fi ulei de jojoba, ulei de arbore de ceai.
Unghiile uscate au tendința de a se rupe cu ușurință pentru ca acestea sunt lipsite de proteine, până la un deficit de vitamina B.
Dacă te poti opri din ros unghiile – incearca o vopsea de unghii anti-ros. Are un gust absolut dezgustător, si te va opri sa-ti bagi degetele in gura atât de des.

 

 

Mainile vorbesc despre tine!

 

Nu neglija cuticulele. Aplica ulei pentru cuticule bogat in vitamine după duș și înainte de culcare.
Nu indeparta cuticulele – acestea actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor – tăierea lor creste riscul de infectii ale pielii si unghiilor. În schimb, tine mâinile in apă caldă și împinge cuticulele in spate cu un băț de lemn de esenta moale.

Nu se aplică lacul de unghii direct pe unghii, mai ales dacă este o culoare inchisa. Aplica întotdeauna un strat de baza inainte de oja, care va proteja unghia. Când îndepărtezi oja de unghii, foloseste un produs fara acetonă. Acetona usuca si distruge unghiile.

Din când în când, rasfata-te cu un tratament profesionist de unghii SPA. Pe lângă albirea și consolidarea pe baza de ulei esential, peelingul și masajul mainilor sunt de asemenea incluse! Este locul unde poti găsi cu siguranță produse profesionale pentru a menține unghiile pana la urmatorul tratament. Da unghiilor o formă frumoasă cu ajutorul unei pile de unghii.

 

 

Mainile vorbesc despre tine!

 

Adopta un program de alimentatie sanatoasa, care va oferi organismului tau toti nutrientii de care are nevoie. Alimentele bogate in biotina sunt esențiale pentru unghii sanatoase, puternice, așa că încearca să le incluzi în dieta.

Nu încerca să utilizezi unghiile pentru a deschide cutii de suc sau pentru orice altceva care supun unghiile la tensiune ca în acest fel riști deteriorarea acestora.

Foloseste mănuși ori de câte ori lucrezi cu substanțe chimice în casa sau în grădină, pentru ca acestea iti afecteaza pielea, precum și unghiile. Unghiile uscate, casante, nu sunt sexy, asa ca foloseste manusi de plastic de fiecare dată!

Acorda atenție îngrijirii unghiilor pentru ca ele iti pot spori absolut frumusetea mâinilor așa ca ai grija la nevoile lor asa cum faci cu restul corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *