10 actrite de top

Este dificil sa decizi care este actrita de top din toate timpurile, pentru ca există mai multe modalități de a determina talentul cuiva. O actriță poate fi considerata o mare actriță, dar nu joaca în filme cu buget mare, dar alte actrite pot fi în blockbuster fără ca cineva să le laude pentru talentul lor! Verifica aceasta lista cu actrite ale căror filme încă mai stau in topul box office.

1. Angelina Jolie. Jolie atrage audiențe mari în filmele de actiune precum “Wanted”, “Salt” și “Dl. și doamna Smith “, dar ea este, de asemenea, apreciata de critica, dupa ce a castigat un Oscar pentru rolul ei din” Girl, Interrupted “, și a primit laude pentru” A Mighty Heart “și” Changeling “.

 

10 actrite de top

2. Sandra Bullock. Talentele ei de comedie sunt evidente, dar Bullock este, de asemenea, considerată o actriță serioasă foarte buna, după ce a câștigat un Oscar pentru “The Blind Side”. Ea a jucat, de asemenea, în filme de acțiune cu buget mare, ca franciza “Speed”, și filmul ei ” Proposal “a făcut o mare vânzare de bilete.

 

10 actrite de top

3. Julia Roberts. În timp ce ea a fost in lumina reflectoarelor cu întârziere, Roberts este cunoscuta ca o actrita foarte versatila și simpatica, care a atras atenția publicului din “Pretty Woman” și “Erin Brockovich”, iar cariera lunga si de succes face din ea una dintre cele mai mari actrite cu cele mai mari încasări .

 

10 actrite de top

4. Helena Bonham Carter. După ce a apărut în mai multe filme de succes regizate de partenerul ei, Tim Burton, Carter a demonstrat ca este extraordinară în actorie și s-a bucurat de succes in box-office.

 

10 actrite de top

5. Gwyneth Paltrow. Ea a castigat un Oscar pentru “Shakespeare in Love” și, de asemenea, a fost văzuta în franciza de succes “Ironman”, făcând-o una dintre cele mai bune actrite de azi.

 

10 actrite de top

6. Sigourney Weaver. Franciza “Alien”, este una dintre cele mai de succes science fiction, și ea a avut, de asemenea, un rol foarte important în filmul cu cele mai mari incasari pana in prezent, “Avatar.” Ea este cu siguranta regina genului sci-fi!

 

10 actrite de top

7. Cate Blanchett. O actrita foarte apreciata de critica, Cate a fost, de asemenea, văzuta în trilogia de succes “Lord of the Rings”.

 

10 actrite de top

8. Natalie Portman. În timp ce ea o carieră încă înainte , Portman a câștigat deja un Oscar pentru rolul ei din “Black Swan”, și a jucat rolul iconic al reginei Amidala, mama lui Luke și Leia, în prequel la “Star Wars”.

 

10 actrite de top

9. Meryl Streep. În timp ce ea nu apare de obicei în filmele care fac miliarde la box-office, numele Streep atașat la un proiect   un mod sigur  obține aprobarea publicului, ea fiind una dintre actrițele cele mai versatile de azi. Ea are 17 nominalizari la Oscar, cu 3 victorii, și un total de 215 nominalizari importante cu 112 victorii.

 

10 actrite de top

10. Elizabeth Taylor. Regretata Liz Taylor este, fără îndoială, una dintre cele mai mari actrite care au apărut vreodată pe ecran, ea a fost un adevarat star de film si o actrita cu succes comercial.

 

10 actrite de top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *