Mamele surogat

Pentru unele cupluri sa aiba copii este foarte dificil. Exista femei care sufera avorturi spontane din multe motive necunoscute si de asemenea, care nu reusesc sa duca la bun sfarsit o sarcina. Există, de asemenea, mulți barbatii care au probleme cu sperma si succesul de a fertiliza un ovul. Când cuplurile au dificultăți în a avea copii si probleme de fertilitate, este bine de știut că există mame surogat, care sunt acolo pentru a ajuta.

Ce sunt ele

Mamele surogat sunt femei care sunt selectate pentru a fertiliza un embrion si duce un fat la termen. De obicei, mamele surogat nu sunt mame biologice, astfel încât surogatele pur și simplu actioneaza ca un incubator uman . Există momente când mama surogat este, de asemenea, mama biologică, dar care, de obicei, se întâmplă numai atunci când mama din cuplul care are nevoie de un surogat nu este în măsură să faca un copil sau nu are o sursă viabilă de ovule.

De ce să folosiți una

Avantajele de a folosi o mamă surogat sunt o multime. Un avantaj de a avea o mamă surogat este că cuplurile care nu pot avea copii vor putea avea. Mamele surogat sunt utile pentru femeile care au avut o boala care afecteaza organele de reproducere sau care au un risc mai mare de complicatii la nastere. Deci, mamele surogat sunt în măsură să protejeze viața și să păstreze familiile intacte.

 

Mamele surogat

 

Ce ar trebui sa urmariti

Există, de asemenea, mai multe contraindicatii de a folosi mame surogat. Cea mai mare complicație apare atunci când mama surogat devine atașata de copil, acesta este un fenomen natural pentru femeile gravide, dar mamele surogat au misiunea de a transporta copilul și apoi elibera copilului la familie atunci când se naște. Au fost multe bătălii juridice lungi, care au urmat, din cauza ca mamele surogat care au fost plătite cu sume mari pentru a face copilul, dar apoi au decis să-l păstreze, desi ar fi trebuit să il dea părinților.

Unele mame surogat sunt angajate pentru motive pur egoiste. Este un fapt bine cunoscut faptul că a avea copii schimbă figura unei femei. Femeile care sunt în ochii publicului, cum ar fi celebritățile, au fost cunoscute ca au angajat mame surogat pentru a le face copii, deoarece vedetele nu au vrut sa-si strice silueta.

Ce trebuie să știți

Cuplurile trebuie să fie foarte atente atunci când aleg o mama surogat, pentru ca ingrijirea prenatala este deosebit de importanta pentru starea de sănătate a oricărui copil. În cazul în care mama-surogat nu are grijă de ea, în cazul în care ea fumeaza, consuma droguri sau băuturi, copilul ar putea fi nascut cu daune fizice sau mentale ireversibile.

Deoarece femeile gravide sunt de multe ori destul de emotive, din cauza fluctuațiilor hormonale, pot exista momente când mamele surogat iau decizii pripite care ar putea sfârși prin a afecta copilul. Multe cupluri care angajeaza mame surogat le invita sa stea cu ele în timpul sarcinii, pentru a se asigura că femeile au grijă de ele și de copilul nenăscut.

Mamele surogat sunt o binecuvântare pentru multe familii care nu ar putea avea copii în alt mod. Cu toate acestea, alegerea de a folosi o mama-surogat nu ar trebui să fie luata ușor și toate cuplurile care decid să utilizeze un surogat ar trebui să fie sigure si sa se sfatuiasca cu un avocat înainte, în timpul și după sarcină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *