Magaluf, relaxare si amuzament

Pe insula spaniola Maiorca, pe coasta Spaniei in Marea Mediterana, se intinde un resort de vacanta conoscut ca Magaluf. Aceasta destinatie turistica este vizitata mai ales de turisti din Scandinavia, Germania and Marea  Britanie, dar e deschisa cu prietenie pentru toti vizitatorii din toata lumea. Am ajuns in Magaluf intr-o zi insorita, cautand vremea buna si o plaja  care are ca recipient steagul albastru pentru curatenie. Am fost uimita sa descopar un loc de relaxare cum rar ti-e dat sa vezi, si nu numai atat, ci  si loc in care te poti distra, inclusiv parcuri acvatice, baruri, cluburi, si multe altele. Iata cateva obiective care merita vazute.

Western Water Park

Acest parc acvatic de aventura recent construit combina distractia cu atractiile acvatice, cu o tema din vestul salbatic. Poti sa te aventurezi la o calarie cu Bestia, la 30 de metri. Altele includ Uraganul si Tornada. Acest parc acvatic are atractii incantatoare , ferme de animale, magazine si restaurante. Exista si un jacuzzi interior pentru relaxare. M-am simtit extraordinar in Western Water Park si am avut zile pline de amuzament.

Magaluf, relaxare si amuzament

Punta Ballena Strip e considerat centrul distractiei nocturne in   Magaluf, deoarece contine majoritatea barurilor si cluburilor de noapte. Cel mai mare club de noapte de pe insula este  BCM, care comprima Planet Dance Night Club, BCM Fun Bar  si BCM Sports Bar.  Clubul este deseori casa petrecerilor neobisnuite si se pretinde a fi cel mai mare organizator de petreceri cu spuma din lume.  Magaluf  este faimos pentru cei mai mari DJ din lume, inclusiv Tiesto, DJ Sammy, Basshunter, Judge Jules  si altii.

Magaluf, relaxare si amuzament

Katmandu Park

Katmandu Park este o noua generatie de parcuri tematice care combina arta tehnologiei cu mediul de distractie. Parcul cuprinde o casa cu uragane si o padure fermecata. Parcul are de asemenea o casa virtuala 5D bantuita , o cinema 4 D si un joc laser 5 D cu 5 niveluri. Pentru cei care adora mancarea americana, exista “All American Diner.”

Magaluf, relaxare si amuzament

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *