Masca cu caviar, rasfatul de lux

Caviar provine de la cuvântul persan Khaviar care înseamnă “poarta ouă  ” și se referă la ouă de specii de pești, de sturioni. Cele trei tipuri principale de caviar: morun, pastruga si Osetra, se referă la speciile de sturioni de la care provine caviarul. Caviarul a fost prima dată  servit ca   aperitiv în saloane din Vestul Sălbatic. Într-un alt timp, s-a considerat extrem de valoros și numai potrivit  pentru a fi servit  și de clasa superioară. Dar mai exact  ce este caviarul? De ce este atât de apreciat  și atât de scump?
Caviarul este un produs complet energetic și de sute de ani, această bijuterie de mare a fost cunoscuta și apreciata pentru componentele sale bogate nutritive. In plus față de produsele de îngrijire a pielii oferă o multitudine de proteine, vitamine, minerale, fosfolipide, acizi nucleici și de apă. Aceste ingrediente hidrateaza, hranesc pielea, și intensifica procesele din interiorul celulelor pielii pentru a încetini procesul de imbatranire. Un spectru complet de ingrediente nutritive este disponibil ca urmare a metodei de extracție   care permite utilizarea ambelor vitamine hidro-solubile și liposolubile.
Masca cu caviar, rasfatul de lux
Ca pielea umană, caviarul are aproximativ de la 50 la 70 la sută apă, cu o defalcare similară  lipidelor si altor oligoelemente. Cu, de asemenea, un format de celule similar cu pielea umană, caviarul penetreaza pielea rapid pentru a restabili și susține funcțiile naturale ale pielii, în cel mai bun mod posibil. Într-o interacțiune unică, cu elemente speciale cu proteine, regenerarea pielii este stimulata pentru a declanșa un ciclu care ajuta la reducerea liniilor si ridurilor superficiale și  imbunatateste textura fina a pielii. Productia naturala de colagen este, de asemenea, stimulata și în timp, pielea va atinge un aspect mai ferm.
Caviarul este o sursă de ADN marin, un element-cheie pentru regenerarea celulelor pielii.  O  folie de umiditate se   reține si protejeaza pielea impotriva efectelor externe, cum ar fi radiatiile UV, clima, deshidratarea și poluarea. Această protecție favorizează în continuare reducerea liniilor si a ridurilor superficiale, îmbunătățind astfel aspectul pielii.
 Masca cu caviar, rasfatul de lux
Caviarul facial foloseste un amestec de caviar, masaj și extracte marine   pentru a exfolia delicat, curata si infuza fata cu colagen si  nutrienti.
De ce să-l folosim?
Icrele de caviar proaspete sunt bogate in peptide si aminoacizi esențiali, care fac  minuni la regenerarea pielii mature si predispusa la acnee.Tratamentul  stimuleaza metabolismul celular și îmbogățeste pielea cu multe elemente nutritive necesare pentru a mentine pielea tanara.
Care este procedura?
După ce a fost înfășurata într-o masca  moale și  pielea este apoi curățată și exfoliată. Odată ce pielea  s-a calmat un pic,   caviarul e învelit  într-un tifon și aplicat  ușor pe  piele. Tifonul păstrează caviarul în loc în timp ce uleiurile din interior sunt stoarse pe fata si dupa un masaj cu uleiuri  care contin caviar, o mască de extracte marine se aplica pe fata pentru a ajunge in  straturile profunde ale pielii. Odată ce masca finală s-a întărit, amestecul este îndepărtat cu prosoape calde și o cremă hidratanta  este aplicata pe fata.
Cum te simți?
Deoarece există atât de multe elemente în acest tratament facial, sentimentul copleșitor este unul răsfăț.
Cine-l iubește?
Jason Biggs, Angelina Jolie și George Bush Sr sunt   fanii tratamentului cu caviar.  Tratamentul este declarat a fi popular printre celebritati  datorită faptului ca exfolierea este treptată și nu lasă pielea iritata sau cu vânătăi după aceea. Cum totul se poate face înainte de un eveniment important – acest lucru este perfect pentru covorul rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *