Mauritius, vacanta ta exotica

Mauritius este o frumoasa insula tropicala, la 500 de mile de coasta de est a Madagascarului in Oceanul Indian. Peisajele diverse includ paduri tropicale, munti impresionanti si linii de coasta. Aici sunt plaje minunate, mari blande, climat tropical, combinat cu legendara ospitalitate mauritiana, ce face din aceasta insula una din cele mai dorite destinatii de  vacanta din lume.

Plajele din Mauritius sunt unele dintre cele mai frumoase din lume. Recifurile de corali care inconjoara o mare parte din insula creeaza ape turcoaz calme, perfecte pentru baie in unele parti si valuri care se sparg de stanci in altele.

Mauritius, vacanta ta exotica

Insula este faimoasa pentru relaxare-exista multe modalitati de a-ti provoca lenea. Acestea ofera activitati de scufundare, surfing, inot, snorkeling si vaslit in larg. Exista jocuri de golf, excursii cu catamaranul, excursii cu bicicleta si mountain bike. Poti de asemenea sa faci trekking sau sa iti petreci cateva zile pe dealuri cu campingul.  Mauritius, vacanta ta exotica

Mauritius e paradisul pescuitului la mare adancime. Speciile includ toate tipurile de rechin, ton galben, “emperor”, bonitos, sau barracuda.

Mauritius, vacanta ta exotica

 

Daca vrei un loc special sa iti petreci luna de miere, Mauritius e cu siguranta locul potrivit. Fiecare hotel ofera pachete pentru luna de miere sau nunta. Ei te pot ajuta de asemenea sa organizezi fiecare detaliu al ceremoniei.

Mauritius, vacanta ta exotica

 

 

Grand Baie e un sit turistic popular datorita atmosferei vibrante. Ofera shopping de calitate, magazine cu peste proaspat si o abundenta a sporturilor de apa, inclusiv parasailing, water-skiing, windsurfing, plimbari pe sub apa , inot si excursii de pescuit. Excursiile cu elicopterul in jurul insulei pleaca tot de aici.

 

Mauritius, vacanta ta exotica

 

 Triolet Shivala
Cel mai lung sat al insulei, Triolet ofera oportunitatea de a vizita cel mai mare templu hindus, Maheswarnath, construit in anul   1819 in onoarea zeilor Shiva, Krishna, Vishnu, Muruga, Brahma si Ganesha.

Mauritius, vacanta ta exotica

 

Recunoscut pentru oamenii ospitalieri, bucataria delicioasa si kilometri de plaja, Mauritius contine toate ingredientele pentru o evadare minunata.

 

Mauritius, vacanta ta exotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *