Mircea Badea nu mai are permis. Conducea cu 162 km pe ora!

Mircea Badea se lauda pe blogul sau cum a ramas fara permisul de conducere, dupa ce a fost prins vineri pe autostrada A3, cu o viteza de 162 de kilometri pe ora. Acesta a ramas pieton, pentru 3 luni de zile, insa el afirma pe blogul personal ca pur si simplu il doare in cot.

Iata ce declara prezentatorul pe blogul sau:

“Toata tara este imformata isteric ca “am fost surprins de aparatul radar”. Am fost surprins sa aflu ca aveam doar 162 km/h. Cred ca eram in franare si aveam vant din fata. Am fost la fel de surprins de faptul ca viteza pe “autostrada” e limitata la 100 km/h. Daca stiam, mergeam pe DN1 fara sa ma mai chinui sa ajung la Stefanesti, o vajnica localitate, acum de valoarea Gilaului. N-am fost surprins sa vad “jurnalistii” cu vocatie de milogi cum stau la 40 de grade in camp deschis pentru a filma actiunile “oamenilor legii” cu vocatie de boschetari si pentru a pune intrebari cretine:”va grabeati?” Cum n-am fost deloc surprins ca doua bucatele de asfalt pe care “se lucra” in ritm de Dorel intre Posada si Sinaia intindeau doua cozi de 3 km pe ambele sensuri. Acolo nu depasea nimeni nimic. Doar nivelul de bataie de joc pe cap de cetatean docil”.

Acesta i-a numit pe politistii care i-au luat permisul boschetari, spunand ca ii va da in judecata. El a afirmat ca isi va angaja un sofer pe care il va remunera foarte bine. ”Il voi plati mai bine decat li se intampla boschetarilor rutieri (fara spagi) si milogilor deontologi (fara spagi), dar nu cat coloneii”, a spus vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *