Mituri despre frumusete

Miturile in frumusete abunda si din pacate, foarte multe femei nu cerceteaza si nu cauta sfaturi cand vine vorba de numite produse si proceduri pe care ar trebui sa le evite si uneori rezultatele sunt dezamagitoare.

De exemplu, multe cred ca daca isi spala fata foarte des vor scapa de acnee din momente ce ea e asociata cu tenul seboreic si cu praful. De fapt, prea mult spalat va irita pielea si va duce la si mai multe cosuri. Cel mai bun mod in care sa te comporti cu acnea este sa folosesti medicatie anti-acnee in zonele afectate si apoi sa utilizezi un gel de curatare usor si bineinteles, sa iti hidratezi tenul.

Mituri despre frumusete

Un alt mit comun este in legatura cu repararea varfurilor despicate  ale parului cu anumite balsamuri sau uleiuri. Adevarul este ca odata ce ti se despica parul, o face pentru totdeauna. Singurul lucru pe care il poti face este sa folosesti prodesele care sa ajute parul sa nu se mai despice.

Mituri despre frumusete

Ti s-a spus vreodata ca ar trebui sa mergi pe aceeasi marca de cosmetice sau produse pentru par? Acest mit a fost probabil creat de vreo companie producatoare care a dorit ca clientele sa ii ramana fidele. Folosetse produsekle care ti se potrivesc. Daca gasesti un sampon bun pentru parul tau, dar un balsam de alta marca iti face parul matasos si moale, atunci folosteste-l pe acela. Poate ai o acoperire buna la un fond de ten dar pudra este de la alta firma. Daca merg pentru tine, inseamna ca sunt produsele pe care merita sa le cumperi, indiferent de numele brandului. Mituri despre frumusete

Poate ai auzit ca soarele te scapa de cosuri, ori ai crezut ca pielea ta afost mai curata dupa ce ai stat la soare. Soarele poate sa mai usuce din uleiurile fetei, dar nu are efect asupra cosurilor, iar fata ta poate parea mai curata din cauza pigmentului de dupa expunerea la soare. Ar trebui sa-tiu amintesti pericolele expunerii indelungate la soare si sa folosesti protectie solara. Cosurile nu dispar prin bronz, pu r si simplu, ci doar daca folosesti medicatia corespunzatoare.

Un alt mit comun legat de fittness este ca reduci surplusul de grasime pe care o ai intr-o zona a corpului, lucrand la acea zona in particular. Adevarul este ca atunci cand arzi calorii, corpul va utiliza grasimea din diferite zone , inclusiv picioarele, stomacul, bratele, spatele si chiar sanii. Nu ai un anumit control asupra locatiei de unde se vor arde grasimile. Poti sa-ti tonifiezi anumite zone antrenandu0te pe ele, astfel incat bratele, picioarele sau abdomenul sa fie ferme, dar nu poti sa reduci grasimea dintr-o anumita zona, oricate exerciti ai face.

Mituri despre frumusete

Este de asemenea un mit comun ca muschii se or transforma in grasime daca nu mai lucrezi cu ei. Muschii si grasimea sunt doua substante diferite si nu se pot transforma una in cealalta. Daca nu mai faci exercitii, iti poti pierde tonusul musculaturii si posibil sa mai iei in greutate, dar nu din cauza ca se transforma muschii in grasime.

Aminteste-ti sa consulti un specialist si sa separi fictiunea de realitate inainte sa crezi tot ce se spune despre frumusete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *