Actori care nu au reusit in muzica

Actorii doresc să fie cântăreți și cântăreții doresc să fie actori. Este o tendință comună la Hollywood ca actorii sa plece ca sa fie pe scena, pentru a se lansa intr-o cariera muzicala. Dar asta nu inseamna ca si reusesc. Nu toți muzicienii care au incercat au eșuat. De exemplu, Mark Wahlberg și-a construit o carieră impresionantă la fel ca Barbra Streisand și chiar David Bowie.

Unii actori au dovedit că au o voce impresionantă, așa cum au dovedit-o Joaquin Phoenix si Reese Witherspoon atunci când au cântat propriile melodii din apreciatul “Walk the Line” și fără îndoială  Anne Hathaway care a castigat premiul Oscar pentru rolul ei în “Mizerabilii.” Cu toate acestea, atunci când vine vorba de actori și alte celebritati care au incercat sa faca o cariera in muzica și nu au reușit, lista este un pic mai lunga.

În 1998, durul actor Joe Pesci a anunțat retragerea de la actorie pentru a se lansa in cariera muzicala. Planurile sale nu s-au indeplinit iar primul single scos a primit comentarii sumbre și distribuție foarte puțina. Din fericire Pesci s-a întors la actorie și chiar   a abandonat aparent dorința sa de a înregistra.

 

Actori care nu au reusit in muzica

Steven Seagal este cunoscut mai mult pentru artele sale martiale decat abilitatile sale reale in actorie, cu toate că acest lucru nu-l opreste din a încerca să se lanseze intr-o cariera muzicala cu câțiva ani in urma. Seagal, de asemenea, are fantezii de chitarist si și-a prezentat multe din cântece in filmele sale, dar mai are încă pana sa vada un contract de înregistrare internațională care sa-l puna in topuri!

 

Actori care nu au reusit in muzica

Billy Bob Thornton este un alt actor care si-a anunțat retragerea de la prima profesie, în scopul de a începe sa cante. Desi a fost numit talentat,   este in natura sa nu te poți apropia de el, fapt care i-a redus din fani. În Canada, promovând în același timp un tur pentru a sprijini inregistrarea Thornton a devenit defensiv și abuziv verbal cu  n reporter care l-a întrebat despre cariera de actor, și a insultat gazda și țara. Din cauza reacției, restul turneului a fost anulat, iar unii au spus că nu este cu siguranta binevenit înapoi în țara.

 

Actori care nu au reusit in muzica

În 2007, actorul Kevin Costner a dat în judecată Mahee Ventures,  un promotor de muzică, pentru incapacitatea de a-l lansa intr-o cariera muzicala. Cei care au auzit ca Kevin canta ar fi, fără îndoială, de acord că Mahee nu ar putea face foarte multe pentru a-l promova in spectacole.

 

Actori care nu au reusit in muzica

Comicul Eddie Murphy, de asemenea, a încercat să lanseze o carieră în domeniul muzical, cu piesa “Party All the Time”, produsa de legendarul Rick James. Piesa a primit nimic mai mult decât o privire curioasă a fanilor și din fericire Murphy s-a întors la actorie. Atât Tyra Banks și Paris Hilton, de asemenea, au încercat, fără succes, să se lanseze intr-o carieră muzicala, și, în curând, s-au întors la propriile lor reality show-uri și au renunțat la ideea de a fi cântărețe.

 

 

Actori care nu au reusit in muzica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *