Inelul de logodna reflecta personalitatea

La fel ca nunta, inelul de logodna ar trebui să fie o reflectare adevarata a personalitatii tale. De aceea șase experți calificați vă asigura că ati gasit inelul perfect.

Cu piatra colorata
Personalitatea ta: Conform lui Margaret Ann Lembo, autor al Ghidului esențial pentru Cristale, Minerale și pietre, culoarea unui inel de logodna poate spune multe despre personalitatea miresei.
Pietre rosii: Ești vie și activă.
Pietre oranj: Esti creativa
Pietre verzi: Esti cu picioarele pe pamant
Pietre roz: Esti romantica
Pietre turcoaz: ești vorbăreata si creativa.
Pastel albastru : Esti comunicativa
Abastru inchis: Ești înțeleapta,  inteligenta și intuitiva.
Violet: Esti mistică și intuitivă.
Stilul tau de mireasa: premiat cu Emmy, stilist si autor David Zyla, prezice ca nunta ta va fi cel mai probabil bine organizata, aproape ca un spectacol.

Stilul tau in dragoste: “Fata asta este artistica și neconvenționala și cu siguranță vrea ca barbatul ei sa fie la fel”, spune Yosi Elison, CEO al McQueenJewelry.com.

 

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 

  Un inel de prințesă
Personalitatea ta: “Cum sugerează și numele, această femeie este o prințesă”, subliniază Yosi. “E girly- si îi place să fie tratata ca o doamnă, va fi întotdeauna foarte important pentru ea.”.

Stilul tau de mireasa:Designerul de inele de logodna Stacy Nolan spune un singur cuvant pentru a descrie stilul- plin de farmec.

Stilul tau in dragoste: “Făt-Frumos și Cenușăreasa sunt cuplul ei de vis,” spune Yosi.

 

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 
Un inel Marquise
Personalitatea ta: Directa si sincera sunt cele mai bune cuvinte pentru a descrie această femeie. “E puternică, manageriaza cu ușurință orice probleme în calea ei,” declara David.

Stilul tau de mireasa: “. Rochia ei, locația și florile vor fi simple, dar uimitoare și, desigur, ea va insista pe calitate extraordinară”, adaugă el.

Stilul tau in dragoste: “Calitatea conduce la alegerile ei”, spune David, “

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 
Un inel în formă de inimă
Personalitatea ta: “Chiar esti la fel de dulce cum crede toata lumea”, potrivit lui David.

Stilul tau de mireasa: Romantic! În ceea ce priveste rochia ta, probabil, ceva simplu și cu dantelă alba peste tot, prezic experții de la James Allen.

Stilul tau in dragoste: omul tau este in centrul universului. De ce? “Băieți, nu gravitează exact spre obiecte în formă de inimă”, explică Jennie Ma, editor de moda la TheKnot.com.

 

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 

  Un inel cu smarald
Personalitatea ta: “. O femeie cu un inel  cu smarald stie ce vrea. Ea este eleganta, sofisticata și la modă”, notează Yosi. “Si din moment ce defectele la smarald nu sunt iertate (chiar si cele mai mici imperfectiuni pot fi vazute), femeia asta va fi o perfectionista care cere măreție.”

Stilul tau de mireasă: “Aceasta mireasa este eleganta și pusa pe distracție, dar, de asemenea, un perfectionist pana la ultimul detaliu, mai ales atunci când vine vorba de planificare “, dezvăluie Stacy.

Stilul tau in dragoste: ” Fetei asteia nu ii e frică să poarte pantaloni în relație din cand in cand”, divulgă Yosi.

 

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 

  Un inel mostenire de familie
Personalitatea ta: “O femeie care prefera un inel de familie este sentimentala și romantica”, dezvăluie Yosi. Deoarece stilul este vintage, ea este, de asemenea, artistica, dar ușor rezervata. “

Stilul tau de mireasa: Aceasta mireasa este de modă veche, va alege sa poarte rochia de mireasa a mamei sale (sau o versiune actualizată a acesteia) si voalul bunicii, spun experții de la James Allen. David adaugă că nunta ei este probabil un amestec de vechi și nou, onorand trecutul și îmbrățișând viitorul.

Stilul tau in dragoste: o romantica incurabila. “Ea cu siguranta crede în dragoste adevărată și suflete pereche”, descrie  David.

 

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 

  Un inel cu multi-pietre
Personalitatea ta.: Potrivit experților de la James Allen, personalitatea este puternica și îndrăzneața. Esti deschisa si nu te temi sa spui tot ce ai in minte.

Stilul tau de mireasă: “Extravaganța este în mod clar stilul ei”, adauga Allen. Când vine vorba de nunta (și rochie), nici o cheltuială nu va fi cruțată!

Stilul tau in dragoste: Glamour! Acest mireasa si viitorul ei barbat literalmente nu isi pot ține mâinile departe unul de altul.

 

Inelul de logodna reflecta personalitatea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *