Modernizeaza-ti baia ca un salon spa!

Vă petreceți timpul la baie în fiecare zi, așa că de ce baia beneficiaza de cea mai puțina atenție atunci când vine vorba de decorare? Noi credem ca baia ar trebui să servească drept propriul sanctuar spa personal. Chiar daca ai un buget redus, poti decora baia rapid și ușor, cu doar câteva sfaturi simple.

Tabula rasa
O baie curata este una frumoasa. Înainte de a face orice modernizari majore, fa curat in baie folosind un puternic și eficient  produs de curatat. Dacă dușul sau cada sunt încărcate cu mucegai, ia în considerare sa chemi un specialist care se poate ocupa de această sarcină, și va face baia sa arate ca noua.

Adaugă un aer proaspat
Dacă baia ta pare depășita, ia în considerare ceea ce se poate face pentru a o aduce în timpurile moderne, fără redecorarea completă a camerei. De exemplu, noi corpuri de robinet vor  aduce înapoi strălucirea și nu vă va costa mult. O altă modalitate foarte bună de a transforma baia intr-un spa personal este prin vopsirea peretilor. Selectați o culoare care evoca calm, cum ar fi nuante de albastru sau verde.

 

Modernizeaza-ti baia ca un salon spa!

 

Iluminarea
Luați în considerare schimbarea becurilor prea luminoase cu unele cu putere mai mică pentru a induce mai mult simt spa. Puteți schimba becurile, de asemenea, în funcție de nevoile de zi cu zi.

Oglindă, oglinjoară
În cazul în care oglinda este doar o placa mare de sticla reflectorizantă , înlocuiți oglinda tradiționala cu niște oglinzi înrămate. Asigurați-vă că folosiți una suficient de mare pentru centrul de deasupra chiuvetei (sau două de dimensiuni egale, dacă aveți două chiuvete). De asemenea, puteți adăuga oglinzi mai mici de diferite forme în întreaga baie. Cumpara oglinzi simple și inrameaza-le cu stil.

 

Modernizeaza-ti baia ca un salon spa!

 

Parfum
Ați observat vreodată mirosul atunci când intri într-un spa pentru un tratament facial? E atât de … calmant. Parfumurile sunt acolo pentru a vă ajuta să va calmati, și se pot recrea cu ușurință în propriul sanctuar spa cu ajutorul lumanarilor aromatice si uleiurilor esentiale.

 

 

Modernizeaza-ti baia ca un salon spa!

 

Plante parfumate
Răsfățați-vă într-o saună pe bază de plante si agățati un saculet de ierburi proaspete, inclusiv salvie, lavanda si menta la cada de baie. După cum umpleti cada cu apa fierbinte, pachetul de ierburi va lansa parfum, care va umple camera.

Accesorii spa
Umpleti un coș cu accesorii de spa, cum ar fi un burete mare, lufa, sapunuri naturale, masti faciale si provizii de tratament cu parafina, astfel necesitățile necesare pentru a vă răsfăța sunt la îndemâna.

 

Modernizeaza-ti baia ca un salon spa!

 

Prosoape de plus
O zi la spa nu ar fi la fel fără prosoape moi de pluș, pe care le poti gasi peste tot in magazine. Dacă sunteti in incercarea de a transforma baia intr-un sanctuar spa personal, nu mai stati pe ganduri. Nimic nu e mai relaxant decat sa te rasfeti la o sedinta parfumata de spa si apoi sa te infasori intr-un prosop pufos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *