Nastase, transferat la Jilava

Saptamana trecuta, Adrian Nastase a fost tranferat din penitenciarul Rahova la cel de la Jilava Bucuresti, starea acestuia de sanatate imbaunatatindu-se simtitor.
Purtatorul de cuvant al inchisorii spital Bucuresti Jilava Daniela Popescu”Transferul s-a realizat datorită afecţiunilor medicale cronice de care suferă, ţinându-se cont inclusiv de recomandările medicilor specialişti”, Acesta se afla la Sectia Boli Interne, într-o cameră prevăzută cu şase paturi şi grup sanitar propriu, se mentioneaza într-un comunicat de presă de luni al Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava.
Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de detentie, iar in data de 25 iunie a ajuns la Penitenciarul Rahova, fiind externat de la spitaul Floreasca, din Bucuresti, unde a fost internat in urma tentativei de sinucidere din data de 20 iunie. Incercarea de sinucidere a fostului premier vine in urma condamnarii sale, in dosarul Trofeul calitatii, acesta incercand sa se impuste in gat, in momentul cand a fost preluat de politisti.
Acesta a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova si inmatriculat cu numarul N0049, el primind un card unde familia si rudele apropiate aprobate pe lista de vizitare pot depune bani cu care isi poate achizitiona hrana si vorbi la telefon.

Fostul premier Adrian Năstase a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova şi “înmatriculat”, în 29 iunie, cu numărul N0049. Deţinutul a primit un card unde familia şi apropiaţii aprobaţi pe listele de vizitare pot depune bani cu care poate vorbi la telefon şi îşi poate cumpăra alimente.Joi,la tribunalui capitalei, se va judeca cererea de intrerupere a executarii pedepsei in cazul Adrian Nastase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *