In aceasta toamna se poarta pielea neagra

Pielea este frumoasa, sic si practica, ceea ce explica de ce este atat de populara in ciuda protestelor PETA si a altor activisti. A purta piele cauzeaza controverse si critici uneori dar daca etsi pregatita pentru asta si ai vrea sa adaugi cateva piese stilate in garderoba ta, atunci continua sa citesti, cum sa porti pielea si sa arati bine in ea.

Sa incepem de la faptul ca pielea, care este fara doar si poate una din cele mai tari tendinte ale acestei toamne, abunda in colectiile designerilor. Ea vine in multe culori, dar negrul este dominant. Pielea este utilizata pentru a crea rochii, pantaloni, geci, manusi, genti si chiar bijuterii.

Fustele din piele
Fustele din piele au fost in top in aceasta primavara si vara, dar au fost colorate in rosu, oranj, albastruy, sau alte nuante. Pentru toamna/iarna 2012-2013, fustele de piele sunt in majoritate negre. Ele vin in forma de creion, asimetrice de lungimi variate sau impodbite cu broderii ori cristale. Insa, cele simple, fara prea multe detalii sunt cele mai cerute.

 

In aceasta toamna se poarta pielea neagra

 

Rochiile din piele

Rochiile din piele s-au intors in forta recent, vedetele si fashionistele purtandu-le la diferite evenimente. Rochiile mini si drepte, negre,  sunt forte populare si vor castiga tot mai mult teren in acest sezon.

In aceasta toamna se poarta pielea neagra

Hainele din piele
Haina neagra din piele este foarte practica pentru sezonul rece cand ploaia e un fenoimen la ordinea zilei iar femeile trebuie sa se ascunda sub haine rezistente la apa. Hainele din piele create de designeri pentru toaman/iarna, au forma de A sau X si se termina la linia genunchiului sau mai sus.

 

In aceasta toamna se poarta pielea neagra

 

Pantalonii din piele
Poate pantalonii din piele sunt mai putin populari decat fustele si rochiile acum, dar nu putem sa negam ca ei vor fi un trend in sezonul de toamna iarna. Pantalonii din piele vin supradimensionti dar sunt si variante skinny pentru femeile cu picioare perfecte.

 

In aceasta toamna se poarta pielea neagra

 

Gecile din  piele
Gecile de piele au fost cu noi intotdeauna Fiind purtate cu orice, inclusiv cu rochii de seara, vor continua sa ne fie alaturi si in aceatsa toamna. Geci negre de motociclist, piese clasice, geci lungi cu design asimetric precum si geci supradimensionate, toate vor fi la moda in sezonul ce vine si toate sunt incredibil de sic. Experimenteaza cu formele, ca sa vezi care ti se potriveste cel mai bine.

 

In aceasta toamna se poarta pielea neagra

 

Manusile din piele
Manusile vor fi foarte la moda in urmatorul sezon. Nu numai din cauza ca sunt o reala necesitate pentru femeile care traiesc in regiuni cu ierni reci, ci si pentru ca designerii le-au creat mult mai stilate.

In aceasta toamna se poarta pielea neagra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *