Machiajul corector

Machiajul corector iti salveaza viata atunci când trebuie să arati fabulos și fără cusur. Acesta poate face minuni si ascunde petele pentru a corecta trasaturile fetei. Momentan sunt produse speciale de machiaj corector și tehnici care te vor ajuta să creezi un look perfect pentru orice ocazie.Corectoarele de culori diferite te vor ajuta sa ascunzi de la cearcanele si petele de sub ochi pana la petele roșii de pe piele. Corectorul cu o nuanta de verde neutralizeaza roseata. Galbenul si nudul acopera cercurile intunecate de sub ochi.

Anticearcanul este, de obicei, de asemenea, nud și este universal în ascunderea imperfecțiunilor, petelor și cercurilor intunecate. Fii atenta sa nu abuzezi mult de el, pentru ca s-ar putea sa accentueze defectele în loc sa le ascunda.

Fondul de ten
poate ascunde defectele minore și chiar netezi  tonul pielii feței. Acesta poate fi in tonul pielii tale, mai inchis  sau mai deschis și il poti folosi de fapt, in toate cele trei nuante pentru a crea un contur   perfect . Pentru a estompa defectele de către fondul de ten alege o  nuanta mai inchisa decat tonul pielii tale, utilizează nuanta mai deschisa pentru a evidenția zonele   care iti  plac și   foloseste nuanta pielii  pentru a amesteca primele două și   a crea un aspect natural din toate acestea.  Aplica-l  si pe pometi pentru a te  face sa arati proaspat.

Machiajul corector

Maxilar patrat

Anticearcanul iluminator este conceput   pentru  a da strălucire. El  ascunde, de asemenea, defectele, cum ar fi ridurile și   cearcanele de sub ochi, dar fii atenta atunci când il folosesti, ca aceste produse contin particule de lumină care se reflectă, si te-ar putea face sa arati palida și cenușie în fotografii.
Pentru a atenua  fondul de ten,  utilizeaza pe linia maxilarului o nuanta mai inchisa decat tonul pielii tale. Rotunjeste linia maxilarului prin aplicarea unei nuante mai inchise  peste și sub maxilar. De asemenea, se aplică  și  pe părțile laterale ale feței în cazul în care linia maxilarului este  puternică si da fetei o forma   pătrata.

 

Machiajul corector

Fata scurta
Pentru a adăuga   lungime   fetei aplica  fondul de ten in  tonul  mai inchis  chiar sub pometi. Apoi, utilizeaza  un  ton mai deschis pentru a evidenția pometii. Atunci, amestecul celor doua nuante lasa o linie de demarcație foarte ușoară. Acesta va face pometii sa iasă în evidență și fata ta va  parea mult mai zvelta.

Obraji lati
Obrajii lati  apartin unei fete  rotunde, dar, de asemenea, si uneia in  formă de diamant. Pentru a ingusta  obrajii aplică nuanta mai inchisa a fondului de ten pe  părțile exterioare ale pometilor  si amesteca nuantele spre coltul exterior al ochilor. Se aplică nuanță mai deschisă la barbie si frunte pentru a face fata  sa para mai   ingusta.

Barbie ingusta
Poti face o  bărbie îngustă sa para mai larga, prin aplicarea unei nuante de fond de ten mai deschis  pe aceasta, și dacă aveți o frunte lată (fata forma de inima) aplici fondul de ten mai inchis acolo.

Sfaturi de machiaj corector pentru nas 
Nasul lung .Vrei un nas mai scurt? Aplici fondul de ten mai inchis   de-a lungul nasului și peste vârful acestuia se amesteca bine.
Nasul scurt. Pentru un nas scurt  aplici fondul de ten deschis sub nas și pe varful acestuia.
Nasul îngust. Pentru a face nasul să apară mai lat aplici fondul de ten mai deschis pe  partile laterale ale nasului.
Nasul lat. Pentru a face nasul să pară mai ingust aplici fondul de ten mai inchis pe  partile laterale ale nasului si  cel deschis pe centrul  nasului de sus in  jos.
Deci, după cum vedeți, se pot face multe lucruri doar cu ajutorul fondului de ten. Aflați forma fetei si veti elimina imperfectiunile   mult mai ușor cu aceste sfaturi de machiaj corective.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *