Decor romantic pentru dormitor

Cauti niste trucuri pentru un decor romantic al dormitorului? Dac astii cum sa-l decorezi corect vei vedea ca si sexul in dormitor  poate fi incitant la fell ca si in alte locuri nebunesti care iti vin prin minte. Trucuri pentru decor sunt destule, dar daca tu cauti un decor sexy, e putin cam greu sa gasesti ceva atat de magic.

In primul rand, cand vine vorma de sex, e mai putin vorba de decor si mai mult de micile elemente care fac camera senzuala si confortabila.

Daca tu si partenerul tau sunteti imptreuna de ceva timp, sexul in dormitor poate deveniu plictisitor. Dar ca toate alte lucruri in viata, daca vrei sa mentii romantismul, si anticiparea, trebuie sa creezi noi experiente in dormitor tot timpul.

Iata cateva trucuri pe care le poti folosi sa aduci un nou feeling dormitorului. Nu trebuie sa le folosesti in fiecare zi, dar asigura-te ca cel putin o data pe saptamana veniti cu alte  fantezii, si vei avea o viata sexuala satisfacatoare si plina de varietate.

 Iesiti cateva ore

Primele cateva saptamani ale unei noi relatii sunt intotdeauna unice si incantatoare. Si singurul motiv pentru care e atat de fascinant este din cauza imprevizibilului relatiei. Amandoi inca invatati unul despre celalalt si fiecare lucru pe care il faceti impreuna e unic.

Trebuie sa recreezi unicitatea cat de des poti chiar si daca anii au trecut. Sa te asigur ca creezi amintiri senzuale, fa aceva care sa va readuca sexualitatea. Iesiti pentru o cina romantica sau intr-un club. Ceea ce vi se potriveste e perfect, pentru ca iubirea si senzualitatea e unica la fiecare cuplu.

 Lumina calda

Multi dintre noi suntem obisnuiti cu lumina puternice acasa. Dar cand vine vorba de dormitor, e mai bine sa fie  mai difuze. Cand ai un semineu care lumineaza putin incaperea te simti mai calm. Si partea bubna e ca lumina difuza iti mascheaza celulita si grasimile corpului, lucru care te va face sa te simti mai bine si sa te concentrezi pe alte lucruri. Decor romantic pentru dormitor

 Muzica romantica

Catedata tacerea e buna in dormitopr. Puteti vorbi despre fanteziile voastre in tacere, dar pueti aduce muzica in dormitor, pentru un ritm romantic. Cantecele romantice, senzuale, sunt potrivite pentru a face dragoste. Alege-le pe acelea care vi se potrivesc si vei vedea diferenta.

 Parfumuri si uleiuri

Nu exista sex mai senzual fara lumanari parfumate si uleiuri. Asta nu e ceva care s afaci in fiecare seara, dar poate fi un  lux ocazional de care sa tii cont. Joaca e importanta in pat pentru amandoi. Uleiurile parfumate de masaj sunt perfecte pentru o noapte in doi. Nu sariti peste joaca, da-l pe partenerul tau cu ulei in timp ce se scufunda in llumina calda a candelelor parfumate. Decor romantic pentru dormitor

 Lenjeria sexy 

Decorul poerfect pentru iubire e incomplet daca nu va jucati amandoi rolurile. O partida de sex grozava e plina de senzatii cu o tinuta sexy. Intotdeuana imbraca-te senzual pentru dormitor, chiar daca nu vei mai avea haine pe tine in cateva minute. Corpurile voastre sunt cadourile perfecte si la fel ca orice excitant, e intotdeauna mai bine daca cadoul e aranjat perfect. Poarta lenjerie de matase,s au camasute sexy care nu dezvaluie chiar totul. Tenteaza-ti partenerul dar nu ii arata totul dintr-o data. Decor romantic pentru dormitor

  Afrodiziacele

Decorul tau e incomplet ara aceste promotorii comestibile de dragoste. Nuconteaza daca sunt capsune, sirop de ciocolata sau pictura pe corp, atata timp cat aduci ceva nou in dormitor. Dormitorul e unul din cele mai comune locuri de  a face sex, dar poti sa trasformi monotonia in ceva unic, care dureaz amai mult si e mai placut.

 O colectie buna de filme

Un film bun are benefiiciile lui impreuna cu decorul. Cand inceracti sa prelungiti noaptea, aveti nevoie de o distractie pentru a profita de clipele placute inca cateva ore. Ati muncit din greu pentru a completa decorul si sa impartiti o noapte pasionala si nu vreti sa se termine asa de repede. Unul din cele mai bune feluri de a va relaxa si bucura este sa va uitati la filme pentru adulti, care va incita pe amandoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *