Nu lasa depresia de iarna sa te invinga!

Iarna se apropie cu pasi repezi si zilele de vara sunt mult departe. Asa ca daca iarna nu se numara prin anotimpurile talepreferate, vei aveanevoie de ceva sa te aperi de depresia de iarna. Aceasta este o tulburare afectiva care de obicei se intampla iarna cand soarele nu straluceste si e frig afara. In timpul acestei perioade, multe persoane se simt obosite, somnoroase, epuizate sau pur si simplu, nu au energie.

Exercitiile si miscarea

Scutura acea somnolenta prin exercitii sau pur si simplu fii activa. Exercitii, dans, plimbare. Sa iesi afara iti va da doza necesara de lumina ca sa ai energie si sa fii plina de viata. Trage draperiile si perdelele ca sa lasi lumina iernii sa iti intre in camera.

Nu lasa depresia de iarna sa te invinga!

Socializeaza
Invita prietene acasa, da o petrecere sau petrece timpul cu familia. Comunicarea iti va distrage atentia de la vremea de afara si nu te va lasa sa te simti somnoroasa. Desi un somn bun nu are ce rau sa iti faca. Dupa cum sti, te ajuta sa iti regenerezi celulele pielii si e bun pentru sanatate.
Nu lasa depresia de iarna sa te invinga!

Trateaza-te cu ciocolata fierbine
Trateaza-te cu ciocolata fierbinte si bezele. Te va ajuta sa scapi de depresia iernii pentru o vreme. O cana cu a sastfel de bautura va fi grozava cand e frig afara si te va inveseli.Nu lasa depresia de iarna sa te invinga!

Iesi afara
Chiar daca nu iti place vremea, totusi, exista locuri unde sa iesi si sa cunosti oameni. Iesi afara, bucura-te de lumina, socializeaza si veo fi activa in acelasi timp. Fa ingeri din zapada si scoate-ti cainele la plimbare, intalneste-te cu prietenii si fa ceva distractiv.

Nu lasa depresia de iarna sa te invinga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *