Magia din gradina ta, pavilionul

O grădină frumoasă poate fi un loc de inspirație și atunci când într-adevăr doriți să adăugați o notă inspiraționala, un pavilion de gradina este completarea perfectă pentru a face gradina ta cu adevarat magica.

Se trasează gradina

Dacă nu ai fost suficient de norocoasa sa ai un pavilion în grădină, există multe moduri de a instala sau construi unul. Înainte de a decide ce pavilion iti doresti, va trebui să alegi cel mai bun loc din gradina ta. Este întotdeauna o idee bună sa reprezinti grafic gradina pe hârtie, astfel încât să ai o vedere panoramică a acesteia si care sa te inspire unde doresti pavilionul. S-ar putea să trebuiasca sa muti o parte din plante , flori sau legume, pentru a stabili pavilionul in locatia perfectă.

Decide locatia

În cazul în care gradina ta este formală, atunci ar trebui ca pavilionul să fie în mod ideal, in centrul gradinii, dar daca este informala, cu flori împrăștiate ici și acolo, poti pune pavilionul unde crezi mai bine. Un pavilion de gradina va deveni punctul principal al gradinii, deoarece va fi mult mai înalt decât orice alte plante din gradina.

 

Magia din gradina ta, pavilionul

 

Alege stilul

Odată ce ai decis unde va fi pavilionul, atunci trebuie să alegi stilul pavilionului. Exista magazine pentru casa si grădină care vând pavilioane si care sunt gata sa ti-l aduca acasa si sa-l monteze.. Este o idee bună sa-l cumperi la sfârșitul sezonului, astfel încât să economisesti bani. S-ar putea sa economisesti bani suficienti pentru a cumpăra două la preț de unul!

Proiectarea pavilionului

Ai putea decide, de asemenea sa proiectezi tu un pavilion de gradina. Poti găsi o serie de firme disponibile on-line sau la bibliotecile locale.

Magia din gradina ta, pavilionul

 

Pavilion eco

Unele pavilioane de gradina sunt realizate din metale, cum ar fi fier forjat. Unele dintre acestea sunt realizate din lemn. Dacă doresti să faci pavilionul o locație ecologica ar putea fi chiar distractiv să cumperi unul din lemn reciclat. Multe orașe au companii de demolare care vând lemn reciclat de la case vechi, școli, și întreprinderi. Construirea pavilionului din lemn reciclat prezinta la toți cei care iti vizitează grădina angajamentul tau pentru conservarea mediului.

Completeaza cu inspirație

După ce selectezi pavilionul de grădină și il instalezi în locul său, înconjoară-l cu mai multe piese de inspiratie. Clopoteii de gradina si casutele de păsări arata minunat în grădini, în special în jurul unui pavilion frumos. Poti pune, de asemenea, un coș agatat de ferigi și florile tale preferate pentru a face cu adevărat pavilionul un loc special în grădina ta.

 

Magia din gradina ta, pavilionul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *