Inspira-te din stilul sexy al lui Bar Refaeli

Bar Refaeli este una dintre cele mai frumoase femei si mai fotografiate din lume, care a aparut pe copertile a zeci de reviste, inclusiv Sport Illustrated în costum de baie. Ea se afla, de asemenea, pe covorul rosu regulat, e vazuta la diferite spectacole si premiere de film în întreaga lume.
Stilul ei este unic, dar va puteți inspira de la Bar și aspectul ei sexy, care sigur te va face să arăți mai bine. Ia în considerare în primul rând părul și machiajul; Bar este binecuvântata cu o pielea frumoasa, aproape perfecta și plete blonde care curg, dar stilul ei este adesea natural si simplu.Inspira-te din stilul sexy al lui Bar Refaeli

Ea se da de obicei  cu fard de ochi foarte putin și păstrează culorile naturale, cu doar o nuanta de piersica sau roz pe obraji si buze. Așa cum se spune, mult inseamna puțin, așa că verificați-vă propriul stil și vedeti daca puteti adauga elemente ispirate de frumosul fotomodel.

Părul ei este, de asemenea, întotdeauna perfect coafat cu un look simplu, de “fata de la plaja”. Look-ul ei favorit este parul lung si liber, sau poate opta pentru o coafura laterală sau răsucit casual pentru ocazii mai formale. Având un aspect care este nepretentios si simplu îi dă un look foarte abordabil și totuși de-a dreptul sexy. Opteaza pentru același look pentru tine; foloseste role mari fierbinti pentru a da parului tau volum și încearca sa il coafezi pe o parte, dar renunta la coafurile răsucite, care arată învechite.

 Inspira-te din stilul sexy al lui Bar Refaeli

Stilul lui Bar este, de asemenea simplu, dar sexy în alegerea garderobei. Rochiile o avantajeaza, ea alege adesea o fusta in A sau completă. Acest fapt o face mai slaba și scoate în evidență calitatile. Bar opteaza si pentru rochii stramte, care acoperă totul, dar este foarte sexy si indrazneata.De obicei culorile sunt foarte neutre și clasice, inclusiv bleumarin sau piersica. Daca rochia ta are o taietura dramatică nu enevoie sa aiba o culoare indrazneata, de asemenea.

 

Inspira-te din stilul sexy al lui Bar Refaeli

 

 

Desigur, o parte din stilul ei este figura ei superba, și e ușor să credem că nu este binecuvântată cu un corp uimitor. Cu toate acestea, cele mai multe modele obțin formele lor uimitoare fiind foarte atente la ceea ce mănâncă și la exercitii, și puteți face același lucru.

Ai grija la ceea ce mananci si cat de mult, și să asigura-te ca faci exercitii în fiecare zi. Obisnuieste-te cu aceasta rutina și ia in serios obiceiurile tale alimentare. Acest lucru te va face sa arati bine, chiar daca nu esti supermodel!

 

Inspira-te din stilul sexy al lui Bar Refaeli

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *