Cele mai ciudate nume ale copiilor celebri

Se pare că unele celebritati pur și simplu nu primesc destula atentie, si asa au decis sa puna nume ciudate copiilor, în scopul de a o primi. Altele  sunt pur și simplu sunt foarte creative și doresc ca numele copilului lor sa reflecte acest lucru, și  altii sunt inspirati de denumirea unor locuri foarte neobișnuite.  Arunca o privire peste această listă cu cele mai ciudate nume de copii celebri și  vezi daca sunt distractive și creative sau pur și simplu prea ciudate.
Nicolas Cage
Nicolas  Cage este  fan  Superman, si si-a numit fiul Kal-El, care este numele dat personajului Superman   pe planeta sa de origine  Krypton.  Cage  si-a schimbat chiar și numele de familie de la Coppola la Cage din cauza unui alt personaj de benzi desenate, Luke Cage.
Cele mai ciudate nume ale copiilor celebri
 
Jason Lee
Jason Lee este un mare actor și comediant pentru ca orice fan al “My Name is Earl” vă va spune asta, dar poate că el a fost prea amuzat când si-a numit fiul  Pilot Inspektor. Se pare că  a avut inspirație de la o melodie care face referire la cineva ca  pilot, sau om responsabil.(?!)
 
Bob Geldof și Paula Yates
Bob Geldof și Paula Yates au mers tot pe nume ciudate atunci când au decis să-si numească fiica  Fifi Trixibelle. Se pare că Geldof a ales Fifi după mătușa lui.
 
Gwyneth Paltrow
În 2004, Gwyneth Paltrow a explicat de ce ea și soțul ei,  Chris Martin, si-au numit fiica  Apple. “Bine, bine, umm, de fapt a fost  atunci când  eram însărcinată, tatăl ei a spus, dacă este   fată cred că numele ei ar trebui să fie Apple. Și  a sunat atât de dulce, și evoca astfel o imagine frumoasă pentru mine, știi merele sunt atât de dulci și sunt sănătoase, și m-am gândit că sună atât de frumos … “

Cele mai ciudate nume ale copiilor celebri

David Duchovny, Tea Leoni și Michael Jackson
Actorii David Duchovny si Tea Leoni au fost, probabil, un pic leneși atunci când l-au numit pe copilul  Kyd. În timp ce ortografia alternativă este interesanta, numele este, totusi   un pic generic pentru cineva ca persoana. Michael Jackson a aratat, de asemenea, puțină imaginație atunci când si-a numit ambii  fii Prince. Primul a fost numit Prince Michael Jackson, iar al doilea a fost pur și simplu numit Prince Michael al II-lea, și pentru un motiv oarecare, porecla copilului a ramas Blanket.
 
Steven Spielberg
Steven Spielberg  si-a numit fiul Destry , care este mult mai puțin generic, dar foarte inexplicabil! Desigur, atunci când  esti cel  mai de succes regizor și producător care a trăit vreodată, ai posibilitatea să pui copilului ce nume vrei.
Brad Pitt și Angelina Jolie, Nicole Richie și Joel Madden
Unele nume de copii celebri sunt un pic ciudate, dar, de asemenea, un pic dulci, atunci când vă gândiți la ele. Brad Pitt și Angelina Jolie si-au numit fiica  Shiloh  , iar numele Harlow, dat   fiicei  lui Nicole Richie și Joel Madden, are, de asemenea, o veche faima la Hollywood.

 Cele mai ciudate nume ale copiilor celebri

  Penn Jillette

Moxie CrimeFighter: Comediantul Penn Jillette a oferit acest motiv pentru alegerea numelui fiicei sale: “atunci când el a fost tras pe dreapta pentru ca a accelerat a spus,” dar, ofițer, suntem de aceeași parte. Numele meu este CrimeFighter. “  Ne întrebăm cum ar merge asta în viața reală.

  Woody Allen

Satchel: Woody Allen este cunoscut pentru a fi excentric și si-a numit fiul  Satchel. Un alt director, Spike Lee, a ales acest nume pentru fiica sa. Inspirația vine de la legendarul jucător de baseball Satchel Paige ….

  Ashlee Simpson și Pete Wentz

Bronx Mowgli: părinți lui Bronx, muzicienii Ashlee Simpson și Pete Wentz, au confirmat că s-au inspirat pentru numele fiului lor din Cartea Junglei. Ei bine, cel puțin nu a fost Baloo.

Cele mai ciudate nume ale copiilor celebri

 

  Gwen Stefani

Zuma Nesta Rock: Gwen Stefani și soțul ei, Gavin Rossdale sunt o imagine perfectă a cuplului rock n’roll. Numele fiului lor a fost inspirat de Zuma Beach în Malibu, Nesta: Numele de naștere a lui Bob Marley și Rock … ei bine, va puteti imagina.

Când se discută despre nume bizare ale copiilor celebritatilor, nu se poate să nu se facă referire la omul care a pornit întreaga tendință; rockerul legendar Frank Zappa. Încă din 1967, Zappa a venit cu nume de copii din cele mai ciudate; Moon Unit Zappa, Dweezil Zappa (spitalul a refuzat să-l înregistreze în calitate de Dweezil, și l-a inregistrat ca Ian Donald Calvin Euclid Zappa, dar numele lui s-a schimbat în mod legal la Dweezil); Ahmet Emuukha Rodan Zappa și Pigeen Zappa pentru fiica lui mai mica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *