Pastreaza-ti tenul proaspat in timpul verii!

Expunerea la soare vă poate oferi ceea ce pare a fi un bronz sanatos, dar care poate însemna, de asemenea, ridare prematura, piele uscată, și alte iritații. Când transpiri în timpul verii fata ta poate fi, de asemenea, foarte strălucitoare și inestetica. În timp ce lunile de vara sunt adesea cele mai placute ale anului, ele pot face, de asemenea, ravagii pe rutina de frumusete si look-ul general.

Puteți păstra fata proaspătă în timpul verii, dacă urmati câteva trucuri simple și sunteti pregătite în fiecare dimineață. După aplicarea machiajului, folositi pudra in jurul liniei parului.. Acest lucru va ajuta pentru a absorbi transpiratia, care incepe de pe cap si nu de pe fata. Dacă nu folosiți de obicei pudra  pulbere, investiti in una  vara aceasta, pentru ca este mai ușor de aplicat. Utilizați o perie mare și asigurați-vă că imprastiati pulberea uniform, pe toata suprafata pielii, pentru a spulbera orice resturi de pudra.

Servetelele sugativă sunt, de asemenea, foarte bune de luat in geanta în timpul verii, sa le folosiți pentru a sterge excesul de sebum și transpiratie, care apare pe fata. Puteți folosi si pudra, dar poate adăuga prea multe straturi de machiaj si sa se simta grea pe fata. Aceasta poate provoca, de asemenea, machiajul masca și un aspect nenatural. Servetelele elimină pur și simplu sebumul și strălucirea inestetica de pe fata ta si pastreaza aspectul proaspat.

 

 

Pastreaza-ti tenul proaspat in timpul verii!

 

Deoarece vara înseamnă o pierdere de hidratare prin transpirație constanta și expunere la soare, poate doriți să păstrați un pulverizator sau spray proaspăt, care se poate folosi ocazional pe fata. Sprayurile destinate fetei nu vor face pielea sa arate stralucitor, dar   adauga putina hidratare, atunci când o simțiți uscata, acest lucru este util mai ales dupa expunerea la soare atunci când fata poate fi arsa.

Fa unele modificări la rutina de ingrijire a pielii pe timpul verii, astfel fata ta va asa cum iti doresti si va fi in cea mai buna forma.. Ar trebui sa nu o exfoliezi în fiecare săptămână , daca fata ta e uscată și mai sensibila. Exfoliaza doar o dată pe lună sau, după caz, și adaugă mai multa hidratare pe timp de noapte și dimineața. Utilizați ulei de vitamina E, dacă observați că crema tipica se simte inconfortabil pe piele în timpul verii. Daca fata ta este hidratata corespunzător, aceasta va fi mai puțin sensibila și va arăta mai bine in lunile de vară.

Produsele mai grele de îngrijire a părului te pot face, de asemenea, sa te simti inconfortabil și cauzeaza stralucirea pe fata ta. Incearca produse mai ușoare și un stil simplu, dar care te avantajeaza. Poarta parul prins, pentru ca acest lucru nu te va ajuta să păstrezi senzația de racoare. Dacă te-ai gândit sa iti tii parul taiat scurt, vara este momentul perfect pentru a încerca un bob elegant, care nu te deranjeaza.

Investeste într-un mic ventilator manual cu baterie care se poate folosi în orice moment, inclusiv la plajă sau la piscină, și un mic ventilator pe birou la locul de muncă. O imbracaminte racoroasa din materiale usoare este de asemenea recomandata. Si nu uita de SPF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *