Fii fericita cu ceea ce ai!

Nu ai nevoie de relatia absolut perfecta ca sa fii fericita. Indragosteste-te de ceea ce ai acum. Daca cauti cu disperare relatia fara cusur, anuleaza cautarea. Indiferent ca esti singura, te vezi cu cineva, maritata sau divortata, nu trebuie sa iti gastesti un nou partener -sau un opartener perfect- ca sa fi fericita si indragostita. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti viata ta amoroasa din prezent intr-o alta perspectiva.
Invatand sa apreciem ce e in fata noastra, a fi recunocatoare pentru lucrurile bune si schimband modul de a vedea relatia, poti invata sa fii fericita acum. In alte cuvinte, nu iti schimba viata amoroasa ci schimba felul in care o priveai pana acum. Iata ce poti face sa vezi partea luminoasa a relatiei tale si sa fii fericita.

Lasa lamaile sa te faca sa apreciezi lucrurile dulci
Daca nu ai fi avut niciodata o relatie proasta, nu ai avea atatia fluturasi in stomac cans saruti pe cineva care e potrivit pentru tine. Si cateodata e nevoie de relatii dificile ca sa-ti deschida ochii si sa vezi ca meriti ceva bun. In alte cuvinte, multumeste lamailor. Acreala lor te ajuta sa apreciezi lucrurile dulci.

Toti avem puncte dulci, gaseste-l pe al tau
Jucatorii de tenis au racheta si opteaza pentru ea tot timpul. Deci poti sa optezi si tu pentru ceva in dragoste. Cand esti cel mai dragastoasa? Cand esti rabdatoare si pozitiva? Cand esti incantata si increzatoare?

Fii fericita cu ceea ce ai!

Intreba-te ce poti sa pui pe masa
Condimentele pe care le pui in cosulde picnic iti dau numeroase optiuni ca sa strici gustul mancarii, si asa stau lucurile si in viata ta amoroasa. Daca esti nemultumita de intalnire sau de partener, intreaba-te ce ai putea sa faci ca sa schimbi conexiunea. Poate ar trebui sa fii afectuasa la inceput, sa pui intrebari, sau sa fii generoasa si o buna ascultatoare. Uneori, putin sos picant poate fi ingredientul care schimba seara.

Fii fericita pentru diferentele voastre

Ne plangem de diferentele dintre noi si partener dar slava Domnului! Nu vrem pe cineva caruia sa-i placa aceeasi mancare, muzica, carti si filme si sa fie la fel ca noi. Diferentele sunt ceea ce ne face sa invatam si micile defecte pe care le are fiecare sunt parti unice care merita si ele iubite. Stiti ce face ca iubirea sa invinga?  Sa gasetsi fericirea in modelul iubirii-asa cum este. Asa ca bucura-te de partenerul tau pentru ceea ce este, cu micile imprefectiuni si marile diferente. Indiferent ca esti cu el de 2 ore sau 12 ani, diferentele in dragoste fac viata sa fie mai interesanta.

Inveti ceva nou din iubire in fiecare zi

Daca ai avut o intalnire esuata sau te-ai certat cu partenerul astazi. cel putin sti sa faci lucrurile diferit maine. Orice moment dificil intr-o relatie nu e decat felul in care castigi experienta si intelepciune pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *