Vera Wang divorteaza dupa 23 de ani de casnicie

Cand spui DA in fata altarului, ai impresia ca va dura pentru totdeauna. Esti indragostita si nu te gandesti ca intr-o zi, acest sentiment care aproape ca te face sa zbori acum poate sa dispara, fiind inlocuit cu dezamagirea si tristetea. Oricum, se intampla din ce in ce mai des in zilele noastre. Oamenii se despart, divorteaza, si incearca sa isi construiasca vietile  de la inceput. Vera Wang,  designerul care creeaza rochii de mireasa superbe, contribuind la fericirea noastra in ziua cea mare, a a nuntat ca ea si sotul ei Arthur Becker  au decis sa mearga pe drumuri diferite, dupa  23 de ani de casnicie.

 

Vera Wang divorteaza dupa 23 de ani de casnicie

Presedintele companiei lui Vera Wang, Mario Grauso, spune intr-o declaratie:

“Vera Wang si Arthur Becker au fost de acord in comun si amiabil sa divorteze. Ei raman parinti devotati ai celor doua fiice pe car ele au .”

Cuplul, care a trecut de aniversarea de 23 de ani de casnicie, detine cellebra casa de moda, astfel ca va merge la lucru impreuna. Un prieten al designerului a comentat:

“Nu vor lasa acest impact sa le ruineze compania. Au muncit prea mult ca sa o construiasca.”

Nu sunt detalii asupra motivului despartirii , nu au fost dezvaluite si nici probabil  nici nu vor fi. Tot ce stim este ca cei doi au fost fericiti impreuna.  Au avut zile bune si rele, ca noi toti. Si tot ce putem face acum este sa le dorim tot binele pentru ca le va fi greu sa o ia de la capat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *