Pedichiura perfecta

Una dintre cele mai mari plăceri de a fi femeie este o pedichiură de lux. Degetele de la picioare merita răsfățate, iar o pedichiură face minuni atat pentru corp cat si pentru spirit. Stiind cum să faci o pedichiura la domiciliu poate ajuta picioarele sa arate si sa se simta bine , chiar și atunci când o excursie la salon nu este posibilă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți pedichiura perfecta la domiciliu.

Pregateste-te
Primul pas pentru obtinerea pedichiurii perfecte este de a aduna echipamentul. Veți avea nevoie de:

Un lighean larg umplut cu apă caldă
Un prosop de baie gros (sau două)
Săruri Epsom (pot face pielea mai moale si ajuta la eliminarea pielii moarte)
Sticluta ta preferata de ulei parfumat (cateva picaturi în apa va face ca mirosul sa fie ca intr- un centru spa profesionist si iti va face picioarele moi si suple)
Tampoane de bumbac și dizolvant pentru lac de unghii (pentru a elimina oja veche)
Unelte de îngrijire a unghiilor cum ar fi unghere, o pilă de unghii, și un instrument pentru cuticule
Exfoliant
Lotiune
Separator de spumă (opțional)
Lacul de unghii și oja incolora pentru a menține culoarea

Pedichiura perfecta

 

Primul lucru care trebuie să-l faceți este să va pregătiti picioarele pentru pedichiura. Aceasta înseamnă sa va asigurati că sunt curate și să înlăturati orice urma de oja.

Puneti un scaun in spatele ligheanului cu apă și testați pentru a vă asigura ca apa nu este prea calda. Inmuiati-va picioarele și relaxați-vă. Puneti cateva picaturi din uleiul preferat în apă . Se înmoaie picioarele timp de cinci până la zece minute.

Exfolierea

Scoateți picioarele din apă si exfoliati pentru a netezi pielea aspră. Apoi uscati picioarele cu un prosop. Apoi, taiati unghiile . Amintiți-vă să taiati drept, pentru a evita unghiile incarnate. Nu tăiați prea scurt. Odata ce unghiile de la picioare au fost tăiate, piliti cu o pilă de unghii, astfel încât forma de bază a unghiilor este pătrată cu marginile rotunjite și netede la atingere. Utilizați un instrument pentru a împinge ușor înapoi cuticulele, iar apoi aplicati un scrub exfoliant pentru picioarele tale.

 

Pedichiura perfecta

 

Hidrateaza și vopseste unghiile

Urmatorul pas in pedichiura perfecta este de a hidrata picioarele cu o lotiune frumos mirositoare. Spălați loțiunea cu apă și săpun si apoi uscati picioarele.

Odata ce unghiile tale sunt uscate, e timpul să le pictezi. Alege culoarea ta preferata, și agita sticla pentru a te asigura că nu există aglomerări. Picteaza cu atenție, fiecare deget.Pedichiura perfecta

Utilizați un tampon de bumbac inmuiat in dizolvant pentru a indeparta orice greșeli.. Odata ce unghiile sunt vopsite, încercați să mergeți desculța pentru cât mai mult timp posibil, pentru a evita murdărirea. Pentru a păstra oja mai mult, se aplică un strat de finis lucios, și se reaplica la fiecare câteva zile după pedichiura.

Fiecare femeie stie ca pedichiura perfecta este disponibila la salon, dar acum știi cum să o faci la tine acasa. Picioarele tale iti vor multumi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *