Cand castigi mai mult decat el

Vremurile s-au schimbat considerabil si femeile i-au ajuns din urma pe barbati ba chiar sunt uneori mai bine platite. Deseori, exista situatii in care femeile castiga mai bine decat partenerii lor. Este o lume dinamica, se poate intampla orice, insa intrebarea este daca asta schimba lucrurile in relatia ta si in iubirea voastra, sau ramaneti departe de provocari in ce priveste situatia financiara.
Prejudecatile traditionale
In trecut, rolurile partenerilor erau distincte si separate. Societatea noastra compartimentata refuza sa fie flexibila la astfel de situatii, in special cele de natura financiara. Barbatii mergeau la munca sa castige bani si femeile aveau grija de casa si de copii. Insa lucrurile s-au schimbat, iar femeile aleg sa lucreze si sa isi pastreze independenta financiara.
A fi cel care aduce painea in familie e un motiv de mandrie si respect de sine pentru partener. Oricat de irational ar putea sa sune, lucrurile raman la fel, pentru ca societatea asa e structurata. Inainte, nici nu se lua in considerare un mariaj intre doi oameni unde femeia castiga mai mult decat barbatul. Astazi, exista opinii amestecate cu privire la aceasta problema. In timp ce mult barbati pretind ca nu au nici o problema cu asta, exista cativa care au obiectii. Probleme de ego, cearta din lucruri marunte si frustrari sunt lucruri care pot rupe o relatie.

Cand castigi mai mult decat el
Solutia
De acord ca banii sunt un factor important intr-o casnicie, dar nu totul se bazeaza pe asta. Iubirea, grija, angajamentul emotional si sprijinul sunt stalpii institutiei casatoriei. Si in toate cazurile, comunicarea e cheia mentinerii armoniei, la fel ca si in acest caz. Comunicati liber unul cu celalalt, pentru a nu exista conceptii false sau presupuneri ale intentiilor. Intelegeti ca la sfarsitul zilei, banii sunt folositi pentru siguranta si un viitor mai bun,
Testul adevarat in lumea barbatilor nu e sa faca mai multi bani sau sa aduca painea in casa. Este sa fie alaturi de partenera si de familie atunci cand e nevoie. Pe de alta parte, relatia s-ar ruina daca sotia care castiga mai mult decat sotul ar incepe sa spuna ca ea aduce bani in casa si sa isi uite responsabilitatile. Nu trebuie facut caz din asta, doar daca cuplurile aleg sa faca.
Crezi ca poti aduce echilibrul in relatia ta in astfel de circumstante?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *