Pilates, totul despre control

Tendințele de fitness vin si pleaca, dar Pilates este un exercitiu clasic , excelent pentru organism. Pilates este un program de exercitii care implica lucrul pe bază, care include mușchii care susțin abdomenul, pelvisul, și spatele. Este foarte important să păstrați aceste părți ale corpului puternice, deoarece acestea sprijină organele vitale, mențin o poziție bună, și furnizeaza putere pentru restul corpului.

Punctele forte ale corpului

Atunci când miezul este puternic, restul corpului devine puternic, de asemenea. Multe dintre exercițiile Pilates sunt concepute pentru a izola muschii de bază, dar, în timp ce exista izolarea acestor muschi, brațele și picioarele sunt, de obicei, de asemenea, implicate în mișcările secundare. Pilates ajută pentru a face organismul echilibrat si aliniaza coloana vertebrala și bazinul, lucru care reduce durerea în extremități.

Recuzita la orele de Pilates

Orele de astăzi Pilates folosesc adesea o varietate de recuzită pentru a ajuta la consolidare și intinderi. Sălile de sport oferă adesea role de spumă, mingi de antrenament, mingi de echilibrare, benzi de rezistență, și bile de mână. Cele mai multe ore sunt efectuate pe o rogojină și multor femei le place să practice în picioarele goale. Unele studiouri Pilates private utilizeaza, de asemenea, un reformator, care este o bucată de echipament de fitness conceput pentru a izola baza și adăuga mai mult intensitate la un antrenament Pilates.

 

Pilates, totul despre control

 

Asemănări cu yoga

Pilates sunt de multe ori comparate cu cursurile de yoga, deoarece acestea au multe similitudini. Într-o ora de Pilates, centrarea este o parte vitală și același lucru este valabil pentru yoga. Tehnicile de respiratie sunt, de asemenea, importante la ambele , dar la Pilates, există un tip special de respiratie, care se concentrează pe atragerea respirației spre partea din spate și partea inferioară a plămânilor, care ajută la extinderea și consolidarea partii din spate a corpului.

Controlul

Pilates implică, de asemenea, multe alte tehnici. Una dintre ele este de a rămâne concentrat pe controlul de bază. Femeile vor observa ca abdomenul lor devine plat si sexy destul de repede. Ele vor observa, de asemenea, că picioarele lor devin mai alungite și își dau seama că simt mai puțin durerea..

Control și aliniere

Exercițiile Pilates sunt mai mult bazate pe control și aliniere decat orice altceva. Ideea de a menține controlul circulației ajută la îmbunătățirea puterii. Oricine poate face miscari Pilates, dar cei care raman conștienți de corpurile lor într-adevăr vor culege beneficiile mult mai repede decat cei care au mintea în altă parte. Atenția la practică este foarte similara cu yoga, de asemenea.

Într-un curs de Pilates, instructorii bine pregatiti vor include tranziții între exercitii pentru a menține ora sa curga lin. Aceste tranziții vor adăuga, de asemenea consolidare între mișcări, astfel încât organismul se poate readapta si pregati pentru următoarea serie de mișcări controlate și concentrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *