Cele mai populare site-uri de shopping

1. www.newegg.com
Newegg.com este un site care oferă prețuri competitive pe mai mult de 25.000 de hardware de calculator, electronice de consum și produse software, de comunicații. Dacă sunteți în căutarea unui cadou tehnic   pentru familie, acesta este locul perfect. Dar tine minte, acesta este orientat spre tocilari, și nu este atât de ușor de navigat.

2. www.overstock.com
Acesta oferă cumpărătorilor un “gift finder”, care vă permite să selectați ocazia, intervalul de vârstă, relația și interesele și oferă idei accesibile. Deși are unele oferte bune, nu pare să ofere aceleași prețuri de chilipir ca alte site-uri.

3. www.froogle.google.com
Acesta este cel mai bun site pentru comparație. Se pare că puteți găsi totul, de la peruci la cadouri gourmet.

Motorul Foogle.google.com   este unul dintre cele mai bune site-uri și cumpărătorii pot găsi aproape orice pana la descrierea produsului în caseta de căutare, eventual împreună cu mai multe elemente.

Consumatorii pot vizualiza informații de transport maritim prin selectarea opțiunii Google Checkout, fiind redirecționati către o pagină cu informații complete și clare de transport maritim și politicile de returnare.

4. www.mysimon.com
Acest site câștigă puncte pentru originalitate.

Produse la Mysimon.com sunt sortate de la cel mai mic la cel mai mare preț, făcând ușor de selectat cea mai bună afacere, dar descrierile produselor nu sunt disponibile până Shopper este redirecționat către site-ul comerciantului.

Lista de categorii este una dintre cele mai complete din toate site-urile. Ghidul de cadouri este, de asemenea, la fel de complet, cu o cantitate mare de opțiuni și comparații.

5. www.thefind.com

Site-ul are un sistem unic de căutare în cazul în care cumpărătorii vor sa redefineasca căutarea unui produs la culoare, stil sau pret de vânzare.

Nu este neapărat cel mai bun site pentru o afacere, dar este o soluție bună pentru cei care caută cadouri greu de gasit.

 

Cele mai populare site-uri de shopping

6. www.nextag.com
Nextag.com iese în evidență cu “adevărata piesa”, elemente ușor de găsit, transport maritim și informații fiscale. Site-ul ofera, de asemenea, una dintre cele mai mari stocuri din toate site-urile cercetate.

Una cele mai bune caracteristici este ” indicația vânzătorului” . Un cumparator poate avea incredere atunci când produsul pe care îl selecteaza este considerat de încredere. Dar descrierile produselor sunt minime, ceea ce face necesar să se redirecționeze pe site-ul comerciantului. Dezavantajul aici este că nu par să fie prea multe link-uri pentru a obține informațiile dorite.

7. www.amazon.com
Amazon.com este unul dintre cele mai mari site-uri de cumpărături de web, dar spre deosebire de celelalte, amazon.com se distinge prin oferirea de ambalaj la cadouri. Dar site-ul nu oferă un număr de servicii pentru clienti, forțând cumpărătorul sa trimita un e-mail la Amazon pentru informații. Alt dezavantaj cu Amazon este cerința de cont.

8. www.surprise.com
Surprise.com are o bază de date importantă de idei de cadouri unice de la sute de site-uri diferite. Site-ul a avut una dintre cele mai bune selecții de inventar, împreună cu un ghid de cadouri inspirat la toate categoriile.
Site-ul oferă, de asemenea idei de cadouri unice cum ar fi servicii de curățenie.

9. www.smarter.com

Descrierile produselor sunt complete și includ chiar recenzii video ale produselor selectate. Dar pentru cei care au nevoie de un pic de ajutor cu alegerea cadoului, site-ul nu oferă ghidul cel mai complet. Acest site nu a fost mai usor de navigat decat altele si nu a furnizat informații de transport maritim.

10. www.shopping.com
Shopping.com este un site-ul de cumpărături asociat cu eBay.

O caracteristică aici este accesul facil la informații de transport maritim și plata. Dezavantajul este faptul că trebuie să să creați un cont înainte de cumpărare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *