Privire fermecatoare in 5 pasi!

Vrei sa dai gata pe cineva cu privirea ta, sau pur si simplu iti doresti gene mai lungi si pline de volum, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos iti destainuim cinci sfaturi care cu siguranta te vor ajuta sa iti pui in evidenta ochii.

Pasul 1

Daca vrei o fixare mai buna a mascarei pe gene, aplica atunci pe acestea o pudra de culoare inchisa (de preferat negru).

Pasul 2

Desi majoritatea femeilor isi rimeleaza intai genele superioare, este bine de stiut ca ar trebui sa incepeti procesul de aplicare al mascarei cu genele inferioare deoarece cele din partea de sus necesita o deschidere larga a ochiului.

Pasul 3

Daca iti doresti o privire mai patrunzatoare, aplica-ti atunci mascara in mai multe straturi. Nu uita sa te asiguri ca primul strat este complet uscat atunci cand treci la aplicarea urmatorului.

Pasul 4

O mascara neagra nu da niciodata gres dar este mult mai potrivita brunetelor si roscatelor. Blondele si satenele, pot opta mai degraba pentru maro deoarece le scoate mult mai bine in evidenta.

Pasul 5

Daca esti o femeie activa, grabita si mereu pe drum, atunci alege cosmetice rezistente la apa sau incolore. Rimelul intins peste tot in jurul ochilor este inestetic si iti confera un aspect neingrijit.

Sfat medical

Daca esti predispusa la infectii in zona ochilor, atunci nu iti lasa mascara sa se invecheasca, si schimb-o cat mai des cu putinta. De asemenea foloseste produse ce contin vitamina E. Aceasta este renumita pentru proprietatile sale repareatoare si cicatrizante.
Si nu uita: Esti cea mai frumoasa, Esti unica, Esti femeie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *