Celebritati care s-au casatorit in secret

Atunci când o celebritate se căsătorește, nunta ei poate deveni un circ mediatic cu fotografi si paparazzi pentru a obține imagini ale cuplului sau ale oaspeților, iar  secretele despre ceremonie si receptie se scurg peste tot on-line. Acest lucru poate fi motivul pentru care unele celebritati decid să se căsătorească în secret, fără a informa pe cineva din mass-media, și, uneori, fără să spună nici măcar oaspeților lor de ce sunt invitați la o petrecere speciala!

Megastarul Julia Roberts este una dintre vedetele care s-a căsătorit în secret, cu cameramanul Danny Moder, în 2002. Cuplul a avut o ceremonie de modă veche la ferma  din New Mexico, iar oaspeții au crezut că  trebuie sa participe la o petrecere de 4 iulie în acea noapte. Imaginați-vă surpriza lor, atunci când au aflat că era nunta lui Julia si Danny!

 

Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Javier Bardem si Penelope Cruz nu au recunoscut nici relatia lor până după ce s-au casatorit în liniște în Bahamas în 2010. Cei doi se intalneau din anul 2007, dar au fost foarte stricti cu privire la informatiile despre relație  atunci când a venit vorba de mass-media.

 

Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Daniel Craig a păstrat relația lui cu actrita Rachel Weisz foarte secreta, iar cuplul a surprins pe toata lumea atunci când a fost anunțat că s-au căsătorit în iunie 2011. Doi prieteni si copiii lor din relațiile anterioare au fost oaspeții de la ceremonie. Cei din mass-media au fost surprinși să afle că ei se intalneau, cu atât mai mult că cele două staruri frumoase s-au căsătorit!

 

 

Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în liniște, în 2008, după luni de speculații cu privire la relația lor. Cei doi au avut o ceremonie mică și apoi o petrecere privată în apartamentul lor din New York, si Beyonce nu a aratat inelul de logodna până după ce ceremonia a avut loc.

 

 

Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a spus oaspetilor ca vor participa la o petrecere de absolvire a prietenei lui, Priscilla Chan, când i-a invitat la o petrecere in curte în 2012. Într-adevăr, Zuckerberg și dr. Chan s-au căsătorit în liniște în fața oaspetilor doar după ce a absolvit Priscilla!

 

Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Reese Witherspoon se intalnea cu actorul Jake Gyllenhaal de mulți ani înainte de a se desparti, de aceea atât de mulți au fost surprinși de căsătoria ei rapidă și silențioasă cu agentul ei Jim Toth în martie 2011. Cuplul pare foarte fericit împreună și a  adus un copil pe lume, în plus față de cei doi copii din prima căsătorie a vedetei cu actorul Ryan Phillipe.

 

 Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Cel mai recent, frumusețea britanica Kate Winslet s-a căsătorit în secret cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson, fără să alerteze mass-media despre planurile lor. Acest lucru a fost dupa 2010 de la divorțul cu regizorul Sam Mendes, și în timp ce mariajul ei a fost foarte linistit, s-a raportat la vechiul ei prieten, Leonardo DiCaprio.

 

 

Celebritati care s-au casatorit in secret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *