Program de frumusete pentru viitoarele mirese

Mirese, marcati-va calendarele! Cu tot stresul și haosul adus de planificarea unei nunti, ne-am gândit sa facem o hartă solidă din intregul program de frumusete al unei mirese. De la trei luni pana la o zi inainte de marele eveniment, vom aduce acea stralucire de nunta superba la care ai visat întotdeauna.
Cu câteva luni înainte
Cel mai bun mod de a pregăti pielea pentru o stralucire frumoasa este sa începi cu cateva luni în avans, subliniază make- up artistul Fusco Josephine. “Uneori spun clientelor mele să înceapă cu șase până la 12 luni înainte, cu exfolierea si un regim de ingrijire a pielii pentru a obține cu adevărat o piele stralucitoare. Ușor cu peelingul chimic. Unul dintre preferatele mele este Peel o Jessner, care curăță pielea de toate a impuritățile, usuca cosurile, exfoliază și ajută la întinerirea pielii, până la redeucerea liniilor fine si a ridurilor, “observă ea.” Acest exfoliant este ideal de facut o dată pe lună și este excelent pentru toate tipurile de piele.Incercați cu opt săptămâni înainte de nunta pentru siguranță. “

 

Program de frumusete pentru viitoarele mirese

 

Cosuri? Stresul de dinainte de nunta începe și acneea incepe să izbucnească, iar acum e timpul să mergi mai departe și să programezi o vizita la medicul dermatolog, recomandă dermatologul și fondatorul de Artă de Dermatologie, dr. Jessica Krant. “Nu lăsați acneea până în ultima clipă. Poate dura luni de zile (șase la nouă luni chiar) si nu vrei sa ai eruptii grave  in ziua nuntii.”.Dermatologul Dr. Ronald Moy recomandă căutarea produselor bogate în enzime reparatoare ale ADN-ului și factori de creștere epidermică.
Cu o lună înainte
În primul rând, aveți nevoie de dieta pentru a va afla pe drumul cel bun. Dermatologul vedetelor Dr. Harold Lancer spune că alimentația corectă este cheia “nutriției pielii.” Elimina înlocuitorii de zahăr chimici. Ar trebui să cresti, de asemenea, alimentele integrale / și bea apă multa, adaugă el.

Dacă nu ați început exfolierea , acum e timpul. “Esteticianul dvs. ar trebui să fie în măsură să sugereze cele mai bune produse pentru tipul   de piele  pe care le puteți utiliza la domiciliu, dar dacă vă puteți permite un tratament făcut cu profesionalism, faceti acest lucru”, îndeamnă Maria De Simone, director de spa la L’Auberge de Sedona din Arizona. Concret, dr. Lancer recomanda microdermabraziune pentru a indeparta pielea moarta.

 

Program de frumusete pentru viitoarele mirese

 

Cateva săptămâni înainte
Potrivit Pamela Jeschonik, estetician licențiat și fondator al EyebrowMBA, epilarea cu ceară ar trebui să se facă nu mai devreme de 7-10 zile înainte de nunta. “Asigurați-vă că nu vă aflați pe antibiotice, steroizi, administrate topic (cum ar fi Retin-A) și că nu sunteti arsa de soare. Dacă din întâmplare există un incident sau aveți o reacție ciudată la unul dintre produsele utilizate, va fi timp suficient pentru ca pielea sa se vindece și sa se recupereze “, spune ea. “

Cu o săptămână înainte
În săptămâna de dinainte de nunta, Tony Silla recomandă utilizarea unui ser cu vitamina C, cel puțin o dată pe zi, care va ajuta la mentinerea unei pieli stralucitoare. “Intinde-te pe podea, cu picioarele ridicate pe marginea unei canapele sau o masa de cafea timp de 5-10 minute,” sugerează l. “Acest lucru va creste circulatia sangelui la nivelul tesuturilor tale faciale, va hrani pielea, conferindu-i stralucire.. Bea multa apă și minimizeaza consumul de alcool. “

 

Program de frumusete pentru viitoarele mirese

 

În ziua precedentă
Cu o zi înainte de nuntă, chirurgul plastician dr. Adam Schaffner recomandă curățarea temeinica a pielii folosind crema hidratanta si protectie solara totala. “Evitați orice tratamente care pot irita pielea sau provoca vânătăi sau umflături, care nu se pot rezolva înainte de a merge la nunta.”

Ziua nuntii
Yay, ai făcut-o! Acum, ramai în concordanță cu rutina de îngrijire a pielii, și exfoliaz-o ușor dimineața, spune Dr. Michael Gold, fondator și director medical al Centrului de îngrijire a pielii din Nashville, Tennessee. “Va cădea orice piele moarta pentru a descoperi un ten mai luminos, precum și o suprafață netedă pentru machiajul care urmează să fie aplicat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *