Purifica-ti tenul fara substante chimice

Purificatorul natural de casă facial este o opțiune bună pentru tenul gras. Aflați cum să pregătiti propriile produse de curățare faciale naturale la domiciliu pentru tenul gras.

Stilul de viață din mediul urban ne indeparteaza tot mai mult de natura. Atunci când nu existau produse cosmetice disponibile femeile utilizau făină de ovăz, lapte, lămâie și alte căi de atac naturale pentru ingrijirea pielii. Toate aceste remedii naturale curăța bine și nu au efecte secundare. Acum, gama de produse e nelimitata pe piață. Nu utilizati produse chimice pe piele. E întotdeauna mai bine să rămânem cu alternative naturale.

Într-un regim eficient de îngrijire a pielii, curățarea este un pas foarte important pentru sanatatea pe termen lung a pielii tale. Pentru îndepărtarea murdăriei și bacteriilor, transpiratiei, poluarea aerului și excesul de uleiuri, curățarea de zi cu zi este un pas important. Ea, de asemenea, ajută la exfolierea pielii și, astfel, promovează circulația sângelui. În cazul în care murdaria nu este eliminata, se acumulează pe piele și se pot bloca porii. Cel mai bun tip de demachiant este cel care conține acizi alfa naturali deoarece ajuta la exfoliere și dizolvă celulele moarte.

 

Purifica-ti tenul fara substante chimice

 

Acizii alfa   fac pielea foarte fina și mai sănătoasă. De asemenea, fac  pielea capabila să absoarbă cremele hidratante si anti-imbatranire mai bine. Acestia sunt prezenti într-o mulțime de fructe și alimente simple, inclusiv lapte, lămâi, portocale, ananas, rosii si otet. Acidul alfa  este bun pentru tenul gras, deoarece ajuta la dizolvarea excesul de uleiuri și murdărie prins în pori. Este la fel de bun pentru tenul uscat, deoarece curăță pielea de celule moarte, care permite o mai bună hidratare.

Oțet:

Toate tipurile de oțet, din cidru, alb poate fi folosit ca un curatator facial natural. Inmuiati o bucata de bumbac în oțet și masati fata. Evitați zona ochilor. Se spală fața cu apă caldă și se usuca.

Apa de trandafiri:

Pentru tratamente faciale naturale, apa de trandafir este un bine cunoscuta peste tot în lume, în special în țările asiatice. Aplicați apa de trandafir pe toata fata cu un tampon de bumbac și masti ușor.

Suc de lamaie:

Se înmoaie o bucată de bumbac în suc de lamaie si frecati-o pe fata în mișcare circulară. Aceasta va elimina excesul de sebum, precum și praful din porii pielii. Puteți adăuga mentă pentru a obține parfum natural.

Purifica-ti tenul fara substante chimice

 

Produse lactate:

Iaurtul funcționează bine în îngrijirea tenului gras. Laptele este unul dintre cele mai bune curatatoare ale naturii. Folositi lapte scăzut in grăsime și adaugati ovăz sau pentru a obține rezultate maxime.

Rețete naturale pentru ten gras:

Pentru tenul gras, evita ceară deoarece e predispusa sa astupe porii.

Reteta 1

Ingrediente:

2 lingurite hamamelis
3 linguri de fulgi de ovăz
câteva picături de apă
Instrucțiuni:

Umeziți fulgi de ovaz cu câteva picături de apă. Apoi, adăugați hamamelis. Cu o mișcare circulară în sus și spre exterior, se aplică pe fata. Se spală cu apă caldă. Aceasta reteta este buna pentru tenul gras.

Rețetă 2

Ingrediente:

Suc de lamaie sau suc de rosii
Bicarbonat de sodiu
Instrucțiuni:

Combina doua linguri de bicarbonat de sodiu, fie cu suc de lamaie sau suc de roșii. Dacă doriți să faceți o pastă groasă, se adaugă suc suficient și curățați fața și zona gâtului bine. Asigurați-vă că spaati foarte bine cu apă rece și se aplică o crema hidratanta buna. Este esențial pentru a menține tenul gras hidratat.

Rețetă 3

Ingrediente:

1 lingurita de miere
1 linguriță lapte praf degresat
Câteva picături de oțet de mere
Instrucțiuni:

Combina toate aceste ingrediente intr-un bol. Aplica această pastă pe piele într-o mișcare circulară pentru un minut. Apoi, se spală fața cu apă caldă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *