Heidi Klum citeaza “diferente ireconciliabile” in divortul de Seal

 

Era un cuplu despre care se credea ca va fi intotdeauna impreuna, asa ca socul si surpriza cand modelul Heidi Klum si canteretul Seal au anuntat ca divorteaza la inceputul anului au fost pe masura. Nici o sansa ca ei sa se impace, asa ca divortul era inevitabil.
Supemodelul, care s-a casatorit cu Seal in 2005, a citat diferente ireconciliabile in actele de divort de la curtea superioara din L.A., saptamana trecuta. Heidi vrea custodia copiilor, iar Seal va avea dreptul la vizite.
Cuplul a semnat un contract prenuptial si au fost de acord sa detina separat proprietatile si bunurile. Heidi vrea sa-si pastreze numele de domnisoara, pe care l-a pastrat de-a lungul carierei, dar a adoptat si numele lui Seal, Samuel, dupa casatoria lor. Seal este tatal vitreg al fetei mai mari al lui Heidi Klum, iar cuplul are de asemenea doi baieti si o fata impreuna. Dupa ce s-au despartit in ianuarie, Seal a fost foarte deschis despre cat de mult se respecta in ciuda separarii, despre care Heidi nu a spus prea multe, pana recent.Heidi Klum citeaza “diferente ireconciliabile” in divortul de Seal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *