Secrete de frumusete ale celebritatilor

Genetica joaca cu siguranță un rol în frumusețea celebritatilor preferate dar asta nu explică modul în care acestea par întotdeauna să aiba o piele perfectă, par si unghii. Folosiți aceste secrete de frumusete a celebritatilor pentru a simplifica rutina de frumusete in timp ce va oferiti o stralucire proaspata si sanatoasa.

Protejeaza-ti pielea
Odată cu apariția camerelor video de înaltă definiție și televizoarelor, vedetele trebuie să își protejeze pielea de imbatranire, cu toate acestea, ele înțeleg ceva ce majoritatea dintre noi nu o facem- nu doar fata prezinta linii si riduri. Pielea de pe gat, piept si maini de fapt, imbatraneste mai repede decat pielea de pe fata, astfel încât asigurați-vă că aplicati protecție solară pentru aceste zone zi de zi. Durează doar un minut, dar rezultatele pot dura o viață întreagă.

 

Secrete de frumusete ale celebritatilor

Curbeaza-ti genele
Celebritatile par întotdeauna să aibă gene lungi, pline cu care apar pe covorul rosu. În timp ce multe dintre ele aleg să folosească gene false pentru ocazii speciale, vă puteți maximiza ceea ce aveti prin simpla utilizare a unui bigudiu de gene. Se încălzește bigudiul ținându-l sub un uscator de par pentru o secundă sau două, apoi se onduleaza genele de la rădăcină, lucru care dureaza doar pentru cinci până la 10 de secunde. În mai puțin de un minut vei avea gene mai pline.

 

Secrete de frumusete ale celebritatilor
O trăsătură caracteristică
Cele mai multe celebritati se concentreaza probabil pe un anumit aspect al frumusetii lor. De exemplu, Jessica Simpson este cunoscuta pentru parul ei, Gwen Stefani pentru buzele roșii și superbe Kardashian Kim pentru ochii ei sexy, fumurii. Dacă alegeți să va concentrati pe o anumită caracteristică, aveți posibilitatea să simplificati rutina de infrumusetare totala.

Secrete de frumusete ale celebritatilor

Par stralucitor
Nu aveți nevoie de salon pentru a da stralucire parului decolorat. În schimb, încercați o clătire cu o băutură rece, care e aceeași ca și culoarea părului. Tenta bauturii va înveseli  și temperatura rece va sigila firul de par, oferindu-i o stralucire frumoasa. Coafura lui Nicole Kidman a beneficiat de suc de afine și șampanie.

Ramai hidratata
Pielea moale, supla începe cu o hidratare corespunzatoare, si nu doar cremele hidratante de actualitate  fac acest truc. Celebritatile vorbesc adesea despre cât de multa apa beau pentru că știu că apa potabilă ajuta celulele grase ale pielii, facand-o sa arate mai tanara si mai odihnita. Încercați să îmbunătățiți rutina de frumusete dimineața band un pahar de apă în timp ce va pregatiti, apoi continuati să beti un pahar o dată la două ore. Vei arata instantaneu si te vei simti mult mai frumoasa.

 

Secrete de frumusete ale celebritatilor

Dieta
Celebritatile au tendința de a “manca curat” – o mulțime de fructe și legume, pește, nuci și fasole. Acest tip de dieta   asigură că primesti vitamine, minerale și acizi grași, care ajuta la mentinerea pielii si parului frumos. Fiecare fată trebuie să mănânce sanatos, așa că mananca alimente care te vor ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *