Sfaturi de frumusete de la Miss America

A sta la taclale cu castigatoarea Miss America este mereu o plăcere, dar este întotdeauna greu să nu te holbezi la ea. Mallory Hagan este superba, evident, dar am realizat ca frumusețea ei este surprinzător de pământeasca.
Ne-am dorit sa aflam cum reușește să rămână atât de frumoasă și ce a facut pentru a lua acasă coroana.

“E o lume cu totul alta acolo … iti usuci parul in fiecare zi si ti se pune o tonă de machiaj, e diferit.”
Mallory Hagan, de asemenea, cunoscuta sub numele de Miss America, este, de asemenea, miss New York. De fapt, are 23 de ani, provine din Alabama, si este este prima Miss New York, dupa Vanessa Williams în 1984. Lipsa incoronarilor new york-ezelor s-a incheiat in cele din urma, coroana fiind revendicata.

Hagan este o fată care iubește viața și nu se teme să vorbească pentru cauzele ei. Când a fost întrebata ce simte despre victoria ei, a spus-, “cred că o simt ca si cum as avea de facut o calatorie si nimic mai mult,” spune ea.

 

 

Sfaturi de frumusete de la Miss America

 

Hagan despre frumusete  

 Când a trăit în Alabama, Hagan spune ca atitudinea ei față de ingrijire a fost cu siguranta diferita. ” In aceste zile, îi place să păstrez  lucrurile simple.Am nevoie sa găsesc un mediu fericit acum, ca Miss America”, rade ea.

Dacă vă întrebați ce crede Hagan, ea ar spune că frumusețea interioară – indiferent cât de clișeu poate suna – este mult mai impresionanta, deoarece reprezinta strălucirea ta. De asemenea, îi place cu adevărat Artistry, sponsorul oficial al frumuseții Miss America, si culorile neutre pe care le are. Într-adevăr, exista o colecție de primăvară, noua, care va fi disponibila online, în luna martie, cu pasteluri  și nuanțe calde.

 

Sfaturi de frumusete de la Miss America

 

Care este cel mai mare sfat pentru cele care aspiră să participe la Miss America? Perseverența este cheia. Dar, de asemenea, Mallory cu sinceritate admite că, chiar dacă ea nu a avut in gând să câștige concursul, a vrut sa invete ceva de aici si a avut o atitudine câștigătoare.
Care e produsul prefera? Eyelinerul Artistry! “Cu linerul lor, machiajul meu stă atât de bine și vine ușor.” Alte produse? Rimel si iluminator Artistry plus luciu de buze.

În timp ce povestim cu Hagan, vine vorba de linia de lansari ale produselor Artistry. Două colecții, Enchanted Rose și Lily, adaugă strălucire și o inocență in aceasta primavara. Este vorba despre pasteluri – naturale si strălucitoare. Sunt produse noi, care sunt perfecte pentru geanta ta, inclusiv noile farduri de ochi pe baza de apa .Culorile Enchanted Rose care arata si se simt lichide, dar imediat se transforma într-o pudră fină. Rezultatul este o un machiaj fin si plin de stralucire.

Cum obtinem aspectul Enchanted Lily?

Culoarea pleoapei e stralucitoare, aurie ca un apus de soare, și fardul trebuie amestecat cu grija si intins spre margine cu degetele sau cu o perie.
Amestecati o nuanta mai inchisa cu una deschisa spre marginea ochilor.
Aplicați o culoare mai inchisa de-a lungul liniei genelor superioare si peste coltul exterior.
Un creion dermatograf vine de-a lungul liniei genelor inferioare și se amesteca cu rădăcinile genelor. Este vorba despre crearea ochilor fumurii cu acest creion.
Nu uitați să adăugați rimel și un fard de obraz.
Terminati cu un gloss de buze, și sunteți gata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *