Se poarta parul pastel. Ai curaj sa incerci?

Parul in culori pastel incepe a devina un trend care isi mentine pozitia. Am vazut pe catwalk astel de tendinte atat in colectiile primavara/vara cat si toamna /iarna. Revistele de moda au aratat numeroase feluri de ciulori pastel pentru par. Deci, se pare ca acest trend va suprevietui si in sezoanele urmatoare.

 

Se poarta parul pastel. Ai curaj sa incerci?

Alege culoarea

Alege culoarea care ti se potriveste. Incearca peruci sau vopseste inainte cateva suvite. Vezi cum arata iar apoi, fdaca culoarea ti se potriveste cu tonul piuelii poti sa iti mai vopsesti cateva suviute sau tot parul. Efectul de umbra poate arata impresionant la parul pastel. Alege una sau doua culori care merg bine impreuna pentru a crea efectul de umbra.

Se poarta parul pastel. Ai curaj sa incerci?

 

Ai grija de par

Vopsitul poate sa fie stresant pentru par, asa ca ai mare grija cand te vopsesti pastel, ca parul sa arate bine. Hraneste parul in special daca ai avut fire albe inainte sa te vopsesti. Vopseste-ti radacinile inainte de ca  firele albe sa inceapa sa se observe. Protejeaza-ti parul de tratamentele prea dure. Evita temperaturile prea mari si apa sarata sau care contine clor.

Se poarta parul pastel. Ai curaj sa incerci?

 

Machiajul

Pentru a-ti completa lookul, gandeste-te la culorile care se potrivesc cu parul tau pastel, si pe care le vei folosi la machiaj. Insa, nu trebuie sa fie prea dramatic. Poti de asemenea sa iti asortezi outfiturile in functie de par. Acest lucru accentueaza intr-un mod deosebit imaginea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *