Sfaturi de ingrijire a pielii de la dermatologi

Este posibil să aveți deja un regim de ingrijire a pielii, dar ia faceti un pas înapoi de la chiuveta pentru un moment și întrebați-vă, chiar functioneaza? Ne spalam, ne tonifiem și ne hidratam, dar există întotdeauna ceva de învățat atunci când vine vorba de grija pentru pielea noastra. Nu putem ști niciodată suficiente sfaturi de îngrijire a pielii. Iata cateva sfaturi de la dermatologi pentru o îngrijire a pielii eficienta.

“Pielea frumoasa incepe din interior,” spune Heidi Casler, proprietarul unui salon de frumusete din Arvada, “Pielea frumoasa începe cu o dieta buna, multă apă și alimente sănătoase si bogate in Omega 3.” Mananca somon, seminte de in si nuci. În acest fel, vei ajuta la menținerea celulelor pielii umede și puternice.

 Sfaturi de ingrijire a pielii de la dermatologi

Produsele fac diferenta
Casler, de asemenea, atestă că trebuie sa fim atente la ceea ce punem pe piele. “Pentru a minimiza iritarile, utilizați produse bune de îngrijire a pielii care sunt special pentru tipul dvs de piele”. Asigurați-vă că produsele sunt pe cat posibil naturale.

Utilizati machiaj mineral
Pentru Casler,, aceasta este o necesitate! “Machiajul mineral permite pielii sa respire, ajută la reducerea colmatarii porilor și reduce iritatiile”, explică ea. “Cosmeticele convenționale cauzeaza mai multe probleme ale pielii.”

 

Sfaturi de ingrijire a pielii de la dermatologi

 

Exfolierea-o parte importanta
Casler subliniază, de asemenea, importanța exfolierii. “Folosiți produse de curățare si exfolieri corporale pentru a scăpa de colmatarea celulelor pielii”, afirmă ea. “Pielea va fi mai strălucitoare și mai puțin predispusa la eruptii, dacă urmați un regim de exfoliere.”

Nu uitati de buze
Nu uita de buzele tale sarutabile! (Și, da, încercați să păstrați sarutabile!) “Buzele nu au aceeași cantitate de melanina găsita în restul pielii noastre, astfel încât există mai puțină protecție naturală împotriva elementelor de mediu”, potrivit dr. Erin Welch, un dermatolog din Denver, CO “Pielea de pe buze este, de asemenea super-subtire si fragila, ceea ce necesita îngrijire în mod regulat.” Nu uita de balsam!

Dar sub-bratul?
Dermatologul celebritatilor, dr. Debra Luftman, spune să nu ignoram subbratul- si ele au nevoie îngrijire de asemenea.”Exfolierea regulata si curatarea sub brat indeparteaza pielea moarta de care se pot prinde impurități și prevene iritarea pentru a mentine pielea axilei sanatoasa”, spune dr. Luftman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *