Sfaturi de stil pentru a arata mai slaba

Te-ai uitat vreodata in oglinda si ti-ai dorit sa existe o cale să pari mai subtire cu ajutorul coafurii si machiajului? Ei bine, ai noroc. Există mai multe tehnici diferite de hair styling si machiaj care te pot ajuta sa pari mai slaba decat esti in realitate. Aceste sfaturi si tehnici au fost folosite de mii de femei și ai putea fi surprinsa de cât de ușor poti scadea câteva kilograme, fără a face orice fel de exercițiu.
Sfaturi de styling pentru par

Este posibil să fi observat că fetele mai grase tind să aibă părul lung. Ele simt ca parul scurt, le face să arate mult mai grase decât sunt în realitate și stau departe de el. Adevărul este că acest lucru este foarte adevărat. Parul scurt poate adăuga kilograme in plus și să facă o femeie să pară mai grasa decât este de fapt.

Cu toate acestea, cheia pentru a arata mai subtire,  este sa ascunzi curbele si sa evidențiezi structura osoasă. Asigura-te că parul scade sub umeri și că straturile nu sunt prea multe. Menținându-le moi va scoate în evidență caracteristicile tale frumoase.

Un alt sfat de hair styling este sa adăugi o volum pentru parul tau. Daca parul tau cade plat și împotriva corpului, acesta nu va mai fi un punct focal, dar de fapt va atrage atenția asupra imperfecțiunilor tale. Adauga volum cu bucle, valuri sau doar cu spray pentru volum.

 

Sfaturi de stil pentru a arata mai slaba

Sfaturi de machiaj

Ca și cu modul în care e  parul tau, ia in considerare modul în care aplici machiajul. Pentru a nu avea o fata dolofana trebuie sa atragi atenția asupra ochilor tăi. Prin evidențierea ochilor îți vei scădea instantaneu cateva kilograme. Încearca aceasta tehnica de machiaj pentru un look mai subtire.

 

Sfaturi de stil pentru a arata mai slaba

 

Aplica un fard de ochi neutru, cu putina stralucire.
Alege un fard de ochi, care are o nuanta mai inchisa si aplica-l pe cutele pleoapei.
Linia de sus și de jos trebuie trasata cu un creion de ochi, dar numai jumătate pana la mijlocul coltului exterior. Alege  o culoare neagra sau mai inchisa.
Aplica  un strat gros de rimel atât sus cat si jos acordând o atenție deosebită la radacini.
Ochii tăi vor arata imediat  mai mari si fata mai subtire, dar nu ai terminat încă.
Ia o perie pufoasa și aplică pudra autobronzanta de-a lungul liniei maxilarului. Cu toate acestea, nu se aplică prea mult. Acest lucru  te va scapa de barbia dubla.
Acum, trebuie să evidențiezi. Aplica autobronzant la colțurile interioare ale ochilor , de-a lungul arcadei, pe arcul cupidís și de-a lungul partii de sus a oaselor obrajilor.
În cele din urmă, se aplică un strat subtire de ruj roz moale. Nu merge o culoare prea închisa ca acest lucru poate face fata sa para mai plina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *