Manichiura care dureaza

Exista numai cateva lucruri minore in frumusete care sa ne bucure mai tare decat o manichiura proaspat facuta. Si ce dezamagite suntem cand oja proaspat aplicata incepe sa se duca. Din fericire, asta poate fi usor de evitat, doar urmeaza ghidul nostru de manichiura care dureaza si bucura-te de unghiile tale mai mult timp.
Tocmaiai iesit dintr-un salon de manichiura cu unghiile perfecte si ce dezamagire,oja incepe sa se duca in doar cateva zile. Urmeaza sfaturile noastre si pastreaza-ti unghiile minunate mai multra vreme.

Usuca unghiile inainte de aplicarea ojei
Este foarte important sa scapi de hidratarea in exces inainte de aplicarea ojei. Pentru asta, spala-ti mainile cu sapaun apoi sterge-le cu un prosop, curata-ti unghiile cu acetona pentru a le degresa complet. Abia apoi aplica oja pe unghii.

Manichiura care dureaza

 

Creeaza o baza

Baza pentru unghii e foarte importanta in durabilitatea manichiurii. In plus, baza te va ajuta sa creezi o suprafata neteda pentru oja. Aplica un strat subtire de baza pentru unghii si lasa-l sa se usuce.

Manichiura care dureaza

Doua straturi sunt mai bune decat unul
Daca vrei sa ai o manichiura durabila, aplica doua straturi de oja colorata, dar aminteste-ti ca trebuie sa fie subtiri. Si ce e mai important, trebuie sa astepti ca primul strat sa se usuce si abia apoi aplica-l pe al doilea.Si nu mai putin important, aplica ultimul strat de lac incolor, pentru a preveni ca oja sa se duca. Asteapta ca oja colorata sa se usuce, si aplica ultimul strat pentru rezultate multumitoare.

 

Manichiura care dureaza

 

Alte trucuri pentru o manichiura durabila includ:
-pastreaza-ti mainile afara din apa pe cat posibil, pentru ca oja se duce din aceasta cauza
-reaplica in fiecare zi un strat de oja incolora ca sa iti pastrezi unghiile glossy
-nu tine mainile in apa calda 12 ore dupa ce ai aplicat oja, pentru ca dureaza pana ca aceasta sa se intareasca bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *