Si-a gasit Reese Witherspoon dragostea adevarata?

Reese Witherspoon este cunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea ei americana si talentele uimitoare de actrita. Performanta ei din 2005 in “Walk the Line” cu care a castigat un Oscar si mai multe alte premii.
Reese este de asemenea cunoscuta pentru viata ei personala, care nu intotdeauna a fost perfecta. Ea si primul ei sot, actorul Ryan Phillipe, au divortat in 2003 dupa 7 ani de casnicie. De atunci a avut o relatie de lunga durata cu actorul Jake Gyllenhaal, si in ciuda zvonurilor despre un posibil mariaj, acestia s-au despartit in decembrie 2009.

In februarie anul urmator, Reese a inceput sa se intalneasca cu Jim Toth, un agent talentat, la cunoscuta Creative Artists Agency, si cei doi s-au casatorit in martie 2011. Un an mai tarziu, s-a anuntat ca cei doi asteapta un copil impreuna, al treilea pentru Reese si primul pentru Jim.

Deci, ce a mers atat de rau pentru primele doua relatii serioase ale lui Reese si ce il face pe Jim atat de special pentru ea? Unii au speculat ca celebritatea ar fi de vina in cazul primului sot, si cariera ei ii ocupa prea mult timp.

Reese l-a castigat in instanta pe Ryan, fapt ce a devenit public in timpul divortului, iar problemele financiare au iesit la lumina. Bineinteles, nimeni nu stie ce se afla de fapt in spatele usilor inchise, dar orice cuplu s-ar lupta in aceste circumstante.

Este de asemenea dificil de stiut de ce relatia ei cu Jake Gyllenhaal s-a soldat cu un esec. Zvonurile spun ca Reese isi facea griji ca il pune deasupra copiilor ei, insa altele afirma ca Jack se intelegea foarte bine cu copiii.

De asemenea, au existat conflicte in legatura cu programul care facea dificila mentinerea relatiei. Jack este cunoscut ca juca roluri intunecate, complexe, care adesea arunca o umbra asupra actorului si celor din jurul lui, si sa jonglezi cu programul a doi actori ocupati poate pune in dificultate orice relatie.

 

Cu actualul sot, Jim, si copiii

Si-a gasit Reese Witherspoon dragostea adevarata?

Indiferent de motivele pentru care s-au despartit, prietenii si familia sunt siguri ca noul mariaj al lui Reese va fi un succes. Jim este cunoscut ca fiind un agent inteligent care lucreaza din greu pentru clienti si fara indoiala, va lua etica de la munca si acasa cu familia. Se pare ca cei doi copii ai lui Reese s-au adaptat foarte bine la noul mariaj al mamei lor, si Jim este incredibil de incantat in legatutra cu venirea pe lume a copilului sau biologic.

Iubita Americii, Reese Witherspoon merita felia ei de fericire si toti cei care o cunosc ii doresc tot binele din lume ei si noii ei iubiri.

 

Alaturi de primul sot, Ryan Felippe

Si-a gasit Reese Witherspoon dragostea adevarata?

Alaturi de Jake Gyllenhaal, a doua relatie serioasa

Si-a gasit Reese Witherspoon dragostea adevarata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *