Simte-te bine in pielea ta!

Ce este cu adevărat frumos? Sigur nu există un ingredient secret în rujul de buze și sigur nu-l vei găsi ascuns în cosmetice sau în farmacii. Este doar sentimentul că te placi pe tine însăți și că ești sinceră cu tine. Este faptul că îți strălucesc ochii cu compasiune și vezi ceea ce e mai bun în oameni. Cea mai frumoasă trăsătură este încrederea. Gândește-te la ce-ți place la tine și lasă-l să strălucească. Asta e adevărata frumusețe!

În acest articol, vei învăța cum să te iubești pe tine, la fel ca și pe ceilalți.
simte-te bine in pielea ta
Scrie cinci cuvinte care să te descrie, nu descrie trăsături fizice și folosește alte cuvinte dacât drăguț. De exemplu iubitoare, studioasă, muncitoare etc. Ia o foaie și notează:

– trei lucruri bune care ți s-au întâmplat astăzi

– cinci lucruri pentru care ești recunoscătoare

– cel mai frumos lucru pe care l-a spus cineva despre tine
-o situație dificilă prin care ai trecut și ai supraviețuit

Prețuiește oamenii pentru ceea ce fac, nu pentru cum arată. Complimentează-ți prietenii pentru altceva decât aspectul fizic.

Întreabă o soră mai mare, mama, verișoara, mătușa sau bunica cum se simțea cu ea însăși atunci când era de vârsta ta. Spune familiei și prietenilor despre realizările tale. Când realizezi ceva de care ești foarte mândră, indiferent că e vorba de trecerea unui test dificil sau de terminarea unui sezon de tenis, atunci ești cea mai frumoasă!  Oferă-ți prilejul să te simți specială. Sună-ți părinții sau mătușa preferată să le împărtășești veștile. Sărbătorește cu prietenii și familia.

Limitează timpul de stat în oglindă. Este în regulă să te admiri în oglindă înainte să pleci din casă dimineața, dar nu fii obsedată de asta. Fiecare este frumos în felul său. Este în regulă să vrei să vezi schimbările și să visezi la cine vei deveni. Dar să petreci prea mult timp în oglindă sau să-ți privești reflecția în fiecare oglindă pe lângă care treci nu merită. Ai lucruri mai bune de făcut! Acceptă complimentele cu modestie și ai grijă de tine. Fă-ți timp să-ți masezi pielea cu loțiune parfumată. Curăță-ți și taie-ți unghiile. Arată-i corpului tău respect și vei primi respect din partea celorlalți. Chiar dacă te simți fără energie sau doar ți-e lene, spală-ți fața, piaptănă-ți părul, spală-te pe dinți și îmbracă-te cu jeansii și tricoul tău favorit.

Nu-ți irosi timpul comparându-te cu alții. Îți va diminua încrederea în tine și vei fi dezamăgită. Numai există altcineva ca tine, cu experiențele tale, și cu talentele tale. De asemenea, amintește-ți să-ți asculți corpul când faci sport. Nu trece peste limitele organismului tău, chiar dacă ți se spune asta. Instinctele tale îți vor spune când să te oprești. Fii încrezătoare și optimistă, iar când încrederea îți scade, spune-ți-Sunt grozavă, indiferent de ce spun alții.
simte-te bine in pielea ta
Poartă haine care te fac să te simți bine. Știi foarte bine ce tricou te face să ai încredere în tine sau ce pantaloni se potrivesc cu talia ta. Poartă culoarea ta preferată și care se potrivește cu pielea ta, și culoarea ochilor. Dacă te simți bine, încrederea ta va crește. Dacă cineva te tachinează în legătură cu culorile pe care le porți, spune-i că ție îți plac. Amintește-ți că oamenii nu te privesc sau nu vorbesc despre tine atât de mult pe cât crezi. De asemenea, încearcă noi stiluri. Experimentează! Te poți exprima prin aspectul tău exterior. Arată cine ești!

Învață lucruri noi. Citește un articol bun despre ce se mai întâmplă prin lume. Vei simți că ai cunoștință despre evenimentele curente și vei avea o stimă crescută de sine.
simte-te bine in pielea ta
Privește frumusețea în cei din jurul tău. A descoperi frumusețea în persoanele din jurul tău te va face să ai un spirit frumos.

Savurează momentul! Atunci când se întâmplă lucruri bune, bucură-te mai mult de ele, rămâi în acel moment, în confortul și pasiunea clipei, cât mai mult posibil. Aceste momente sunt extraordinare. Trăiește-le din plin și vei începe să observi cât de bine te simți pe dinăuntru când faci asta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *