Informatii pe care sa le afli de la prima intalnire

Cand vine vorba de oameni, ceea ce vezi este ceea ce primești: bine și rău. Asta nu ar trebui să ne ia atat de mult timp sa ne dăm seama. Ce mananca, cat doarme, cum se distreaza, trebuie sa aflam totul! Citeste acest articol, care te sfatuieste cum sa afli informatii pretioase despre partenerul tau inca de la prima intalnire.

Numerar vs credit
Un om increzator, ambitios plăteste in mod normal, cu cardul de credit. Acești oameni si-au atins obiectivele financiare, sau sunt pe cale, cu o carieră și confort in conformitate cu statutul lor. Baietii care plătesc cu bani cash au tendința de a fi tipuri independente. Omul cu un portofel gol, care evită plata ori de câte ori este posibil este in cautare de cineva care să aibă grijă de el.

Obiceiuri
Este important să se acorde o atenție la obiceiurile unui om pentru indicii cu privire la personalitatea lui și pentru a descoperi orice obiceiuri nedorite, care sunt puțin probabil să se schimbe. De exemplu, fumatorii sunt, în general nerăbdători, si vointa ar putea fi o problemă pentru ei. Barbatii care beau prea mult si-ar putea ascunde unele nesiguranțe sau cateva secrete pe care te încearcă să le uite. Dar păzește-te de un dependent de jocuri de noroc, care ar putea pune ochii pe contul tau bancar.

Informatii pe care sa le afli de la prima intalnire

 

 Prieteni

Verifica cu cine iese, ce prieteni are, pentru indicii cu privire la cine este el cu adevărat. Baietii care au avut aceiasi prieteni inca din copilarie tind sa fie mai sentimentali si pun mai multa valoare pe loialitate. Tipii ăștia nu pot fi cei mai adaptabili la schimbare, dar odata ce ai încrederea lui, e al tău pentru totdeauna. Barbatii cu o varietate de prieteni din facultate, loc de muncă, sau sala de sport se adapteaza la schimbare mai ușor. Tipii ăștia se simt confortabil în toate tipurile de situații sociale.

 

Informatii pe care sa le afli de la prima intalnire

 

Sport
Majoritatea barbatilor iubesc sportul – și sportul lor favorit este un indiciu important pentru personalitatea lor. Baietii care se bucura de sport sau vizionarea sporturilor de echipa, cum ar fi fotbal sau baseball, sunt tari în competiție. Le place să stea cu prietenii lor pentru a viziona jocuri, astfel încât trebuie să fii pregătita pentru a fi neglijata în timpul sezonului de sport, chiar dacă ești un mare fan al echipei lor. Băieții carora le plac alergarea, ciclismul sau înotul au tendința de a fi tipuri independente, care savureaza sa-si petreaca timpul singuri. Și acei oameni carora pur și simplu nu le pasă de sport? Acesti indivizi sunt, probabil, cei liberi in gândire, tipuri sensibile.

Comunicare
Indiciile de comunicare pot să vă spuna o mulțime de lucruri despre viața lui. Un om care trimite mailuri în loc sa sune? Poate că vrea doar să te cunoasca mai bine. Dar există, de asemenea, o șansă ca el are o alta femeie, ceea ce face prea dificil să te sune, fără a fi auzit. De asemenea, dacă un tip este în mod constant pe messenger, el vrea, probabil, o mai mare atenție. Feriți-vă de tipi a caror replica este “hai sa vorbim mai târziu” . Când un barbat optează pentru telefon peste alte metode de comunicare, indica faptul că nu se teme de o relație și intimitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *