Tendinte de machiaj in functie de zodie

Și comercianții cu amănuntul știu! Indiferent dacă crezi în astrologie sau nu, există anumite trăsături de personalitate de netăgăduit, care sunt în concordanță cu semnele zodiacului. Găseste mai jos semnul tau zodiacal și vei vedea cum poate influența achizițiile in materie de machiaj …

Tendinte de machiaj in functie de zodieCapricorn

E timpul sa stralucesti chiar acum, și nu ne referim la cornitele tale! Capricornii stabilesc obiective si panuri, precum și statutul social este important pentru ei. Din aceasta cauza, Capricornii vor fi întotdeauna la zi cu mai recente tendinte in moda, iar acest lucru include si machiajul. În timp ce unele dintre noi poutem ramane in urma cu machiajul, un Capricorn nu ramane nici mort la tendința de anul trecut a fardului de pleoape. Voi Capricornii sunteti motivul pentru care in primele 100 de pagini ale revistei Vogue și Vanity Fair sunt tendinte de machiaj!

 

Tendinte de machiaj in functie de zodieVărsător

Va place să împărtășiti idei și iubiti lucrurile care sunt unice, dar interesant, puteți fi, de asemenea, clasificate ca snoabe! Industria machiajului iubește Varsatoarele, deoarece acestea vor împărtăși toate tendintele de machiaj cu prietenele lor, și puteți paria ca “must-have” va fi numele de brand. Femeile sunt competitive prin natura, așa că, dacă un Varsator se laudă cu un ruj de 30 dolari, există o bună șansă ca prietenele ei il vor incerca.

Tendinte de machiaj in functie de zodiePești

Copiii floare-ai zodiacului sunt motivul pentru care am început să vedem sclipici în fard de pleoape, loțiuni și luciuri de buze. Ele sunt spirituale, emoționale, intuitive, creative și mistice. Pentru că  simt emotiile pe un plan diferit, acestea sunt cele mai mari cumpărătoare de rimel rezistent la apa.

 

Tendinte de machiaj in functie de zodieBerbec

Dacă ai nevoie de ceva  ce trebuie  făcut, caută un Berbec. Ele sunt incapatanate, curajoase și au tendința de a fi lidere. Berbecii  iubesc  inovațiile în îngrijirea pielii și machiaj. Atunci când  Clinique lansează ceva nou, Berbecii sunt in garda.

 

Tendinte de machiaj in functie de zodieTaur

Taurul este incapatanat, dar de asemenea, iubitor de pace. O femeie Taur este înclinată să cumpere o cantitate minimă de machiaj în tonuri pământii, subtile. Garderoba ei in materie de machiaj constă din lucrurile pe care le-ar găsi într-un câmp – o mulțime de verde, maro și piersica. Poate fi dificil de  zis dacă un Taur poarta machiaj, deoarece de multe ori nu o face- și nici măcar nu încerca  să o convingi că ar trebui.

Tendinte de machiaj in functie de zodieGemeni

Acești copii ai primaverii sunt curiosi, vorbăreți și versatili. Este ca versatilitate care se traduce în toane. Din acest motiv, fetele de acest semn au tendinta de a cumpara machiaj care se întinde pe toate spectrele. Ele vor achiziționa machiaj  închis pentru atunci când au o  dispoziție întunecata, ruj rosu aprins atunci când sunt într-o stare de spirit sexy si nuante subtile pentru atunci când acestea sunt într-o stare de spirit girl-next-door.

Tendinte de machiaj in functie de zodieRac

Fetelor din rac le place să trăiască vieți bogate, sigure, confortabile și cum vă puteți aștepta, alegerile lor in machiaj sunt, de asemenea, în condiții de siguranță și confortabile. Dacă ai o prietena Rac din liceu, încă poartă machiajul la modul în care o facea  în liceu. Aceste fete par a fi inventat machiajul, făcând ca  restul dintre noi sa parem nebune, dar  nu par a avea o problema cu asta.

Tendinte de machiaj in functie de zodieLeu

Vor sa fie in centrul atentiei, astfel încât acestea vor face tot ce este nevoie pentru asta. Pentru Leoaice, machiajul le accentuaza  trasaturile dar au la dispozitie trei  patru opțiuni. De exemplu, în cazul în care un Leu are ochii verzi, ea va dori să-i puna in evidenta. Deci, ea va avea farduri de pleoape violet, farduri de pleoape maro și gri si le va schimba în funcție de starea de spirit.

Tendinte de machiaj in functie de zodieFecioara 
Fecioarele sunt concentrate, organizate și performante.  Ele se concentreaza ca machiajul lor sa fie mai mult organizat decât un machiaj real. Fecioarele sunt responsabile si vor sa aiba la îndemână cutii de depozitare pentru machiaj. Un ritual de machiaj al  Fecioarei  va fi strict și programat astfel încât ea nu poate fi pierde timpul în căutarea ustensilelor.

 

Tendinte de machiaj in functie de zodieBalanta 
Creaturi sociale, Balantele vor mai mult sa aiba  un aspect  abordabil. Ele nu vor fi prea trendy sau ostentative, de teama de a nu se  înstrăina altora. Aspectul lor este unul primitor, cald si subtil. Balantele sunt mai puțin concentrate la un fard de ochi și  fond de ten și  tind spre  fardul de obraz și putin rimel. Gusturile lor sunt simple, iar modul lor prietenos face machiajul fin.

 

Tendinte de machiaj in functie de zodieScorpion
Scorpionii sunt  creaturi  periculoase. Ele sunt cele mai misterioase și sexuale semne  ale zodiacului. Scorpionii  de sex feminin isi asuma mai multe riscuri in machiaj, au un aspect sportiv si mai îndrăzneț decât alte semne. Sunt pionierele ochilor fumurii si buzelor rosii stralucitoare. Ele sunt fetele al căror machiaj il  admiri, dar niciodată nu ai îndrăzni să-l încerci.

 

Tendinte de machiaj in functie de zodieSăgetător

Acest semn inseamna distracție. Le place să călătorească, sa experimenteze lucruri noi și sunt optimiste. Alegerile lor in machiaj va include lucruri care aduc  stralucire  pielii  și o sclipire in ochi. Nu iau  garderoba sau moda prea în serios, dar le plac  kiturile combinate de machiaj, care sunt ușor de aplicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *