Tendintele pentru nunti in 2013

Sezonul de nunta este in toi și tendințele din acest an au revenire la clasic, cu un sentiment oarecum casual, actualizat și totusi elegant. Culorile au devenit mai reduse și miresele sunt, de asemenea, preocupate de modul in care nunta lor ar putea avea impact asupra mediului, iar alegerile mai ecologice devin populare, împreună cu mâncărurile vegetariene și vegan.Vom vedea in acest articol unele dintre cele mai bune stiluri pentru sezonul de nunta 2013.

Nuntile sofisticate in aer liber devin foarte la modă pentru 2013, miresele preferând o atmosferă informală și primitoare, care oferă o gratie si o eleganta desavarsite. Gândiți-vă de mesele lungi în corturi în aer liber cu cristale și tacâmuri de argint, și candelabre agățate de copaci. Nu e nimic rustic la stilurile mireselor de astăzi! Ia în considerare unele alternative accesibile, cum ar fi punerea luminitelor de Crăciun în aer liber și poti folosi lumânări cu baterii pentru a crea o lumina eleganta .

 

Tendintele pentru nunti in 2013

Culoarea gri e pe cale de a deveni o culoare fierbinte in acest sezon de nunti, miresele revenind la eleganta in 2013 și renunța la culori puternice și strălucitoare, care sunt mai potrivite pentru o zi de nunta casual. Planificatorii de nunti spun ca la evenimente culorile principale sunt mai putin stridente.  Gândiți-va la un gri argintiu, cu o pata de negru pentru o nunta foarte eleganta, sau auriu moale și nuanțe foarte luminoase de lavandă și liliac.

În timp ce culorile au devenit moi, florile au devenit mai mari, bujorul fiind floarea cea mai solicitată din ultimii doi ani, în funcție de cele mai multi planificatori de nunti. Bujorii sunt mari și plini de culoare și se integreaza bine cu orice tip de nunta, de la zi la noapte și de la casual la ultra elegant. Poți adăuga câtiva bujori de buchetul tau sau să ii utilizezi ca flori principale cu trandafiri mici ca accente.

 

Tendintele pentru nunti in 2013

În ultimii ani s-au văzut invitatii casual, miresele au ales invitatii distractive și opțiuni funky, ca de imprimare pe ziar sau cărți poștale false, dar în acest an exista o revenire la eleganta cu invitațiile. Cerneală metalica pentru o stralucire aparte e inapoi in stil, și invitațiile de astăzi sunt menite să dureze o viață.

Mancarea care e servita la cele mai multe nunti astăzi, este, de asemenea in schimbare, cu miresele și mirii care onoreaza patrimoniul lor cultural sau creeaza mese întregi vegetariene sau vegan. Mai degrabă decât friptura tipica și intrări de pui, opteaza pentru un bar taco, miel fript, sau o varietate de alimente din Asia.

Ai putea fi, de asemenea, surprinsa sa găsesti ardei umpluti sau ciuperci servite la nuntile in care mireasa e vegan. Aceste alegeri reflectă adevărata individualitate și ofera o nuntă și o recepție cu adevarat unice.

 

Tendintele pentru nunti in 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *